Þimdi düþündümde ben de geçen sene aðýr grip geçirmiþtim. Bu sene aþý oldum hafif seyreden geçirdim. Teröristte çýkmasý þimdi tuhaf oldu.
Printable View
Þimdi düþündümde ben de geçen sene aðýr grip geçirmiþtim. Bu sene aþý oldum hafif seyreden geçirdim. Teröristte çýkmasý þimdi tuhaf oldu.
Birileri uçakla spreyleme yapýyor olmasýn.
Veya terörist yakýný þehirden erzak getirir iken kaptý özellikle iran tarafýmý acaba.
Sn volna bence sayýlar yanlýþ belki en yakýn olaný ölü sayýsýdýr oda en yakýný bence. Orada bile 3 4 katý rahat vardýr bence.
Zaman ilerledikçe daha doðruya yakýnsar ama vaka sayýsý bence asla yakýnsamaz.
Enflasyon bile öften püften þeyler ile hesaplanýyor bu ülkede.
Bende pozisyon yok 3 bin lot bir hissem var gerisi nakit..
Çocukta öksürük vardý. Öyle olunca onun yanýndan ayrýldýk. Ben de, eþimde ve týp okuyan küçükte de kuru öksürük baþladý. Sadece bende1 hafta kadar sonra göðsümde aðrýlar oldu. O öksürükle beraber 14 günlük izolasyona girdik ve bu gün süre doldu. Böylece eðer geçirdiysem kimseye bulaþtýrmadým.
Konuþtuðum dr arkadaþlar da týpký buradaki þikayetlerini anlatanlar gibi bir enfeksiyon geçirdiklerini anlatýyorlar. Bu belki de bir psikolojik savunma mekanizmasý. Yani geçirdiðini düþünmek ve hatta inanmak...
Gerçek olan testler pozitif çýkmadýkça bu hastalýðý geçirdiðinizi düþünmeyin gereksiz bir güven içine girmeyin. Böyle bir güven gelirse milletime, ben nasýl olsa bu hastalýðý geçirdim diyerek dýþarýda dolaþmaya baþlayabilir.Bu iki yönden sakýncalý hastalýðý geçirmiþ olabilir ancak taþýyýcý olmuþ olabilir, etrafa virüs daðýtabilir veya hastalýðý geçirmemiþtir hastalýk kapabilir....
Yani pozitif bilim kuralý; kanýtlanmadýkça kabul edilemez...