Printable View
Alıntı: Originally Posted by ABKA az önce 7.10 dan dolar alan arkadaşım aradı. panik halinde.diyor ki bir günde 20.000 tl. gittti.ne yapayım? Bunlar gene iyi. bunların bir de bitcoinci versiyonu var.
Alıntı: Originally Posted by KOÇ Vadeli işler için yaşım geçmiş olmasa Tam short zamanı ama.. endekste mi? valla oyarlar . yani bence (çok oyulmuşluğum olduğundan biliyorum :he:)
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 4,7 den short short diye bağıranlarda arıyomu ? :he: video 3 sene önce çekilmiş. :drunk: https://www.milliyet.com.tr/gundem/d...ktilar-2724770 bence bunlar aramaktan vaz geçmiştir :drunk:
Alıntı: Originally Posted by ABKA az önce 7.10 dan dolar alan arkadaşım aradı. panik halinde.diyor ki bir günde 20.000 tl. gittti.ne yapayım? 6 günde 30 bin kazancından düşsün
Alıntı: Originally Posted by sniper~ endekste mi? valla oyarlar . yani bence (çok oyulmuşluğum olduğundan biliyorum :he:) Seyret bakalım. Sonra dön.bir iki gün sonra.
Alıntı: Originally Posted by ABKA az önce 7.10 dan dolar alan arkadaşım aradı. panik halinde.diyor ki bir günde 20.000 tl. gittti.ne yapayım? 7.51 den garan alan var 1 aydir cildiriyor asagida :kahkah:
CDS ne oldu?
Alıntı: Originally Posted by describe 1345,00 tekrar short. o asagıdaki gap fena cazip geliyor 1352,00 ikinci parti shortları açtım. ortalama 1.348,50