Aynen tam zamanı yolla baba dekontunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen tam zamanı yolla baba dekontunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iş çözülmeden susmamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok zor pozısyonda beklemek.dun actıgım sort rakamsal belırtmıstım.pala 1703.50ye kadar vurdugunda bana kardes yeter kapat dedı gıbı hıssettım 1705.50 1707.25 arası buyur abı senmı kırayım dedım.1717 uzerı tekrar dusuncem var dedı ınat etme dedın sagol pala
Kaldıraçlı piyasada acemiler short açar ;ustalar kaldıraçsız piyasada altınve dolardan para kazanır.. Kaldıraç etkisi size zamanlamayı tutturtmaz ama orta vadede altın ve doların gücünden kaçış yoktur düşüş sinsi bi kanser gibi bi gün piyasayı en beklemediği zamanda vurur deler geçer diyelim iyi günler..
Kimse burda malûm şahsa israrinda haksız değil bu böyle biline..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi dusunemıyorum bıle 5000 puan terste kalmayı sankı burda yakıt ıhmalı durumlar var
Dünkü sanırım iş kazası idi..
Bugün yine xu030 için eksiye doğru yaklaştıııııırrrr hopp patlat modu devam ediyor..
Herhalde akşama 1.5+ ve üstünü gösterirler..