Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Adresi veririm.... :) Olur, yol geçen hanı olsun benim ev! :seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tavşanlı büyük bir ilçedir, gariban bir BAĞ-GUR Emeklisini kim takar burada, efendim? :he: Sokak ismi, site ismi ve lokasyonu kayıtlı bende.. :kahkah:
Önceden haber ver,cumayı boşa alayım.. Malum çalışan emekliyiz halihazır... Mihmandar lazım annaşılan... Hallederük yane...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Gelmiyorum derse son çare adresi alırım yola cikar evinin önüne gelip kornaya basa basa çıkarırım :) Site içi benim ev, dövmeye çıkmasınnar sizi sonra? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Telefonlaşıp, bozöyük'te buluşup, tek araba ile devam ederseniz, daha iyi olur. arabanın birini benzin istasyonuna bırakırsınız. Olur, eşşek bağlıyoruz sanki benzinniğe! Sizin arabayı bırakalım, götürsünner!
Alıntı: Originally Posted by carkos Bu kadar mahalle baskısına mekan sahibi reha beyden ses yok ve tık yok....[emoji113] Mahalle baskısını takarmı Reha GAYA altı okka ilen, efendim? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Olur, eşşek bağlıyoruz sanki benzinniğe! Sizin arabayı bırakalım, götürsünner! Lafın gelişi dedim ya, Otopark neyim vardır her halde...
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Şartlar oluştumu efendim ? Oluştuysa gece yarısı çökeriz yine :kahkah: Acemi darbeci, yahu darbe sabaha karşı yapılır, herkes döşekteyden! Saat 9'da Boğaz köprüsünü kapatırsan, Yunan Trakyaya çıkmış oraya gidiyoruz da desen; Bizanslılar boğar seni, nitekim öyle de oldu! , ,