İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütünün mensup ve faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in gözaltına alındığını bildirdi / ANKA
Printable View
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütünün mensup ve faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in gözaltına alındığını bildirdi / ANKA
günaydınlar
Ne yapmış,suçu neymiş ?,hedef imamoğlu,örgüt elamanlarıylan kim dirsek temasında ?, açıklamaları CHP'mi yapmış ?,işler çığırından çıkmak üzere,nasıl olsa yasalarda ele geçti,ne demişti anayasa mahkemesi ak ülkeyi 10 senedir yasa dışı yönetiyor,şimdi dahada azarak dinci yobaz,çete mafya,faşist guruplarıda arkasına almış gözüküyor,bakalım ne yapacaklar beklemedeyiz ve izliyoruz...
Tokmak kimdeyse davul ondadır.
Bunun sebebi de halktır.
Bu halk bu kadar basiretsiz değil idi. Sistamatik olarak bölündü. Bunun aktörü de CIA
Yani Ülkenin eli kolu bağlanıyor.
Sarı öküze gelince anlaşılacak .Sende bende yaş geçtiyse de ;insan bu gençliğe üzülüyor be ya
Gençlik çoğunluğu basiretsiz pısırık ve vurdum duymaz,cepçi gençlik,bunu kendisine yapanlara duyarsız,zaten çevremizden biliyoruz,zaten akıllı eğitimliler yurt dışına kaçtı,önceki darbeden önce bende kaçmıştım bu sefer kaçmadım,ortalığı bu soysuzlara bırakamazdım ölene kadar mücadeleye devam,dışardaki düşmandan ziyade düşman şimdi içeride,bu vatanı bize emanet edenlere karşı borcumuz vardır.