Konuya vakıf bir forumdas bilgi verirse sevinirim.cok anladığım bir konu degil
Printable View
Konuya vakıf bir forumdas bilgi verirse sevinirim.cok anladığım bir konu degil
Buranın din dersi veya tartışması yspılacak için yer olduğunu düşünmüyorum çok merak eden youtube videolar ile bilgi alabilir.
.....
Sapık görüşlü adam, halkı din, ırk yönünden ayırıp kışkırtıyor ve tahrik ediyor herkesi son kez uyarıyorum bu yasal olarak suç ve ciddi cezası var, bir daha söylemem.. Ayrıca milliyet aşağılaması da buna dahil kimse hangi milletten doğacağına karar vermiyor.
Bu kadar geri kafalılık yapıp bana taliban demiş, Talibanın kralı sensin Che şapkalı Talibanlık da böyle olur.
neyse asıl konuya dönersek... ben bu trump reisle bizim reis arasında telepatik olmayan kapsamlı bir helalleşmeye doğru gidildiğini düşünüyorum. iki tarafta tam aradığım adam modunda. bakalım neler görücez. şimdi bunun üstüne bi forumdaş manav reyonu fiyat fotosu atarsa iyi gider. iyi haftasonları....
Esas asil konumuza donersek, Ayvalika geldim. Ozgun Zeytincilik ten zeytinyagi ve zeytin stoklarmi tamamladim.
https://www.sondakika.com/dunya/habe...uyuk-18350716/
Gamet icin bu haber.
İnanç konularını tartışmadan tüm inançları okumak gerekir. Allah tüm insanlara akıl ve sorgulama yeteneği vermiş.
Geçen hafta tesadüfen araba radyosunda Cübeblinin kanalına denk geldim. Adama bilim ve akıldan o kadar korkuyor ki dinleyicilere İlahiyat mezunları için bile "sakın onları dinlemeyin, hemen kapatın mazallah zehirlenirsiniz" diye bir şeyler söylüyordu.
Bir de örnek verip zehirin azı çoğu olmaz hemen inancınız kaybedersiniz şeklinde değil sorgulamayı bir başka bakış açısına bile tahammülü yoktu.
Bunu izleyici kaybetmemek için kendi youtube kanalı için de yapıyor olabilir. Birilerinin menfeat karşılığı maşası olduğundan da.
Ancak görülen o ki milyonların seyrettiği fox, halk TV TV kanalları bile anten olarak zor çekerken bu adamın bir sürü radyo, tV kanalı full HT yedekleriyle çekiyor.
Epey destekleyeni var.