Öz sermayesi iyi şirketlerden biridir burçelik.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Öz sermayesi iyi şirketlerden biridir burçelik.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet temel iyi
Ama teknik hazır değil
Genelde pek simetrik çalış miyorlar
ama haftaliğın düzelmesi için sanki 2 haftası var üstad
Ama saatlik sıkışmış belki yarın bir yukarı yaparak haftalikta bir sinyal verirler
Geçen yıl bugün 4.70 görmüştü çok iyi hatırlıyorum bir taraftan hastanede hastalık la ugrasiyordum bir taraftan ta cepten seans izliyordum[emoji4]
Heygidi günler hey
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben iki sene önce yatırım yaptığımda Bursa ziyaret yapıyordum burçelik fabrikası önünden geçiyordum sonra kendi kendime dedim neden bu hisseye yatırım yaptım diye sordum şimdi bakıyorum aradan geçen zaman çöp oldu yarına çıkacağımız bile bilmediğimiz şu alemde geçen iki sene ne burcelik büyüdü,ne yatırım yaptı,nede doğru dürüst bir iş aldı belki bulunduğu sanayi bölgesi m.kemal paşa taşınırsa 20 yıl sonra o Zaman dört olur
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
oz sermaye iyi kabul teknik iyi oda kabul gercek diyom bunu ben geri zekali biriyim anlasaydim zaten buna yatirim yapmazdim en ölu hisseye koysaydim 6_7 yil once zararim bile olmazdi siz anlayan birisiniz ben hic anlamadigim halde bile 2.8 dedim geldi oz sermayesi eriyen kendi hissesini satan bi sirketin is alamayip surekli zarar yazan bi fabrikanin hangi durumu iyi olabilir
Sadece ürünlerini inceledim ve bi sorim dedim di.. Bir dokundum bin ah işittim.. Sizin durum bizim ekgyo dan betermiş... Allah nasip ve sabır versin
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sinsi bir hisse bıktırır bıktırır sattırır sonra bir gelir bir anda yukarı götürür.yine bıktırma taktikleri ama ben yemem.akillandım.
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.