Din mevzusuna girmeyelim.
Printable View
Din mevzusuna girmeyelim.
Bi de TriumpH'ın gumpanyaya ate$ edip az $ kaptırsalar etti mi 5,39buççuk..
Bahceli soyle demis.
Ser ittifaki 3 buyuksehiri alirsa baskanlik sistemi tartismaya acilabilir.
Buradan sunu anliyoruz. Bu adamlar bu sistemi kendileri icin getirmisler ve eger kendileri yoksa bu sistem kotudur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaz kızım ordan 2 milyon suriyeli daha
Suriyelilerin burdan defedilmesi icin turkiyenin suriye rusya ile beraber hareket etmesi lazim.
Tr suriye konusunda dij gujler ile beraber hareket ediyor
Sözlükte “iyilik, iyi, faydalı iş ve fayda†anlamlarına gelen hayır, Allah’ın emrettiği, sevdiği ve hoşnut olduğu davranışlar demektir. Sözlükte “kötülük, fenalık ve kötü işâ€ demek olan şer de Allah’ın hoşnut olmadığı, sevmediği, meşrû olmayan, işlenmesi durumunda kişinin ceza ve yergiye müstehak olacağı davranışlar demektir.
Allah’ın kudreti ile meydana gelen her işte ya kendimiz, ya başkaları, ya da toplum için birtakım faydalar bulunabilir. Bir şeyin şer olması bize göredir. Bir âyette bu husus şöyle açıklanmaktadır: “Umulur ki, hoşlanmadığınız bir şey sizin için hayırdır. Ve yine umulur ki, sevdiğiniz bir şey de sizin için şerdir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.†(el-Bakara 2/216) Bir şeyin şer sayılmasının gerçeğe ve sonuca uymayışına şöyle bir örnek verilebilir: Hz. Peygamber’in yurdundan ayrılmaya zorlanıp Mekke’den Medine’ye hicret etmesi ilk bakışta birçok kimseye şer olarak gözükmüş ise de, bu olay bir süre sonra Mekke fethi gibi iyi bir sonuca ortam hazırlamış ve nice hayırlı gelişmelere vesile olmuştu
viopa başlamanız sizin için şer gibi görünsede sonunda sizi tanrıya yakınlaştırmış gibi.
örnekler çoğaltılabilir.
kimini atayiz yapmışta olabilir tabi.
bilsek burda işimiz ne.
o nedenle çok yormayın
İnsanlar kalan maddi imkanlarını nasıl koruyabileceklerini içeren yazıları okumak istiyor..
Esas rahatsızlık yaratan, herkesin duymaktan bıktığı ve dahi bildiği külliyen yalanların borazan havuz medya ve sayısız malumlar tarafından sürekli tekrarı..
Süslüman mahallesi salyangoz muhabbeti demi$ken; içinde e$liğinde ejderli Saray'lara layık zafer mönüsü tavsiye edelim sana da afiyetle..
O sıra senin bu yazın da ilgi kampı zayıflatıyo madem eline sağlık diyek, nabalım )..
Ha eski kaliteyi herkesler özledi bu kampın sayesinde, amma ve lâkin sırayla, önce ayaklar ba$ olmayı bırakacak, sonra hasretin kaliteyi görürsün anca.. YokSA daha çook beklersin.
Siyasal islamcılardan nefret etsemde, dinci kesime uzak olsamda, dindar olmasamda ALLAH her zaman benim kalbimde oldu. Birçok zorluktan kurtardı.
Eşi kanser hastası iken 2-3 yil boğuştuktan sonra, hani Allah nerde diyen(bunalımdan ) yakınımın oğlu 1-2 gün içinde trafik kazasında vefat ettikten sonra Allah ı sorgulayanlara gerçekten üzülmekten başka birşey yapamamak ayrı muamma...
13 eylul 725 baz puan beklentimi 575 e cektim. Cunku bu orana ust koridorda zaten ulasabilecek.
Beklentim su sekilde
POLITIKA FAIZI 23.5
FAIZ KORIDORU 22 - 25
GLP 26.5
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
700 puan mi nee 500 mu :drunk:
Zati Dolare$ gev$edikçe bu sefer de yabancının hası satar Bistiği stoklar yedek $arjör Dolare$ini böylesi mevsimde herdaim bele olur, çıkı$ yolu yok.
O win-win i$leri, bir ta$la iki ku$ falan mazilerde kaldı dı dı dı d ı..
Bahçeli şer ittifakı olarak HDP ve onu arka planda destekleyen malum partinin ist. gibi il başkanlarını, gizli it-tifakçıları, malum parti barajı geçince döner dağıtanları, kürtlerin temsilcisi HDP diyen çakma bozkurtları, iyi salladık diyenleri kastetmiş olabilir.
Ah ah İnce ince harcadılar.
serkan seninle tartışmak zevkli :ok:. uzunca konuşulcak şeyler ama burda değil.
topborsa mı demişti.
merill daha tuşa basmadan aklımı okuyor birtek benimi takip ediyor demişti o geldi aklıma :oleyo:
geçen sene aksa ya geçmiştim,bu ayın başında sözleşme süresi bitmiş ve fes etmişler,
yenileme ğibi bi durum söz konusu değil sanırım,enerjisaya gitmek gerekir sanırım ,yeni satış sözleşmesi için,,
bilğisi olan varmı,yeni haberim oldu usulsuz 5 ğündür kullanıyoz ,
İyi bir cikis bekliyirum.haftaya cumaya kadar 98-100 lerin gorulecegini bekliyorum.tabi bizim kagitlar hareket edermi onu bilmiyorum.usd uzun vade 4.060 beklentim var.y.t.d
Dusmeyen hicbir zaman dusmeyecek borsa dow.
Bu dxy 95 ustunde yine tansiyonlari dusuyor
DoW öküzü çok az kaldı 2'li tepe ayağı düşebilir uzunca süreler..
Kasım'18 ön seçimleri style..
Buralardan esas genel seçimleriyse te 26 ay, yani 2'li zırWa sonrası bol bol vakti kazanmış olurlar kâr-al ve şelale arası yatay düşenli falan karışık zulüm trade'leri için.
Azami tikkat..
Bizim basiretsiz aKp içinse ne talihsiz bir kronoloji çok şükür..
Keynes: Uzun vadede herkes ölüdür.
Tam çevirisi:
- Uzun vade kavramı olaylara bakışımızı yanlış yönlendirir. Çünkü uzun vadede hepimiz ölmüş olacağız.
Spotla fark 4000
Yarın sabah -2000 açarsa
Bakarız.. bu saçma farklarla
İş yapılmaz..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.