herkese iyi akşamlar ipeke ile ilgili yorumlarınız nedir ?
Printable View
herkese iyi akşamlar ipeke ile ilgili yorumlarınız nedir ?
ıpeke 13.40 altına sarkmayacağı görünüyür orta vadede olumlu bence bu hafta yönünü belli eder bence
İyi akşamlar. Çelik hocam rheag hedef fiyat ve Oylum için güncel durum nedir. İkisininde grafiği çok iyi duruyor. Teşekkürler şimdiden
iyi akşamlar cümleten
İyi akşamlar nasılsınız?RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar üstad
aşılar ertelenmiş bu haber tabiki olumsuz gelde şimdi liste yap :)
Allah iyilik versin cümlemize RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merko tıwıtırda 3 sırada vayy bee 0.90 analiz etmiştim nereden nereye gitmiş bu arada bir yakınımda 23 ten almış :)
minik listem haftalık
dmsas
garfa
polho
katmr
tkfen.oyakc. ve yayla ytd
Sayın Sağlık Bakanımız açıkladı
Çin'den gönderilecek Sinovac Çin aşısının gelişi ertelenmiş
• Ertelenme sebebi olarak Pekinde ve Pekin gümrüğündeki
Coronavirüs vakalarının artması..
—///
Kutularda virüs tehlikesinden kuşkulanılıyor sanırım
Hocam afyon ve ateks hakkında yorum yaparmısınız?
Celik hocm merhaba sekur vd pengd bakabilirmisiniz rica etsem
Celik hocam iyi aksamlar gecen hafta tire den harejet bekliyirdunuz cuma gunu hareketlenme basladi gibi oldu bu hafta icin yorumunuz nedir acaba
Aşılar da bizim polho gibi hocam inatçı RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bu yillik listedeki hisselerin hedeflerini daha sonra yazariz demistiniz yanlis hatirlamiyorsam ne zaman paylasirsiniz
Hayırlı akşamlar OTKAR VE AVİSA bakabilecek müsait nir arkadaşımız var mı şimdiden çok teşekkürler saygılar..
Dostum kabak tadı verdi bu aşı işleri be. Küçükleri dökmek için oyunlar bunlar. Geçen haftaya da mutasyon haberleri ile başlamıştık. Sonra dediler ki o kadar da tehlikeli değilmiş ... Şimdide de erler ki 2 gün sonra gelecek. Hissenize güveniyorsanız kaptırmayınız..
Celik hocam . Gıdadan bir tercih yapsanız. Penguen gıdayı tercih edermisiniz ? Daha önceleri haftalık listede görünmüştü....
:) saygılar.RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba golts ve bants hakkında gorusleriniz nedir?
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
telefon görüşmelerim nedeniyle sizlere fazla vakit ayıramadım
dalga dümen olduğu aşikar zaten ..koranada zaten bir projeydi bana göre 2013 yılında bir arkadaşımla bu konular hakkında toplantı yapmıştık dünya ekonomisi nüfusu kaldırmıyor savaşla azaltım mantıksız herhangi bir hastalık veya salgın projesi olmalı savaşta çocuklar ölüyor yaş ortalaması konusunda sıkıntılar oluyor denmişti şimdi anlıyorumki dünyada yaşlı nüfusu azaltma projesiymiş yani emekliler ekonomiye ağır gelen kesimleri yok etme gibi
tıre de takip ettiğimiz formasyonu güzel hisselerden aylık flama ben yola cıkıyorum dercesine YTD
cümleten iyi geceler saat 2 olmuş yarın iş var hoşcakalın
Günaydın...
Hayırlı sabahlar,hayırlı işler..
2021 hisselerinden olan İŞYAT için güzel bir haber!
İş Bankası 2021 sonuna kadar halka açık iştiraklerinden 500 milyon liraya kadar hisse alımı için yetki verdi
İş Bankası, borsada işlem gören bağlı ortaklarının hisselerinin toplam 500 milyon lira tutarında miktara kadar geri alımı için genel müdürlüğe yetki verdi.
Hisse alım taahhüdü anlamına gelmeyen yetki 2021 sonuna kadar geçerli olacak.
Bankanın KAP'a Cuma gecesi yaptığı açıklamada, #Şişecam, #TSKB , #Anadolu Hayat , #İş Finansa Kiralama, #İş GYO ve #İş Yatırım payları hakkında, "alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 500 milyon TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2021 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır" denildi.
https://www.borsagundem.com/haber/is...alacak/1539343
Sn çelik hocam senkron nerelere gitti öyle tebrik ederim sizi bir kez daha
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad tebrikler