https://youtu.be/VzLG97R5bsA
Printable View
İstihbaratçılar kendi kurumları veya ülkelerinin önde gelen şahsiyetleri içinden bir haini ilk tespit ettikleri anda şok yaşarlar. Kanıtları değerlendirip, rapor hazırlama öncesinde toparlanmaya ihtiyaçları vardır. Bu ülkemiz istihbaratçılarının daha sık yaşadığı bir durumdur.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ayacak-2072940
Ankara 1.bolgede kim aday? Sadullah Ergin.Alıntı:
TİP'ten flaş karar: Ankara 1'inci Bölge'den aday çıkarmayacak .
Şimdi kendilerine solcuyum hatta sosyalistim diyenler, fetönün adayi secimlerde sikintiya girmesin, secilmesi garanti olsun diye adaylarini cektilerse, ben de fetoyle isbirligi yaptilar diye yazsam, ben komplocu mu oluyorum?
Nasil solculuk bu? Destici'nin soylediklerinde hiç mi gerçek payı yok? Erkan Baş mış, hadi ordan...
Kendilerine sosyalist derler, Ankara'da 4 kişi aynı evde kaldıklarini aciklarlar, işciden, emekciden, emekten yanadirlar ama fetoyle isbirligi yaparlar. Sahtekarlik degil mi bu?
https://youtu.be/r3i1G0rYEIE
Güzel bir millettir bu millet.
PKK terör örgütü | Murat Karayılan:
"Türk ordusu, saldırılarında taktik nükleer bomba kullanıyor.”
“AKP-MHP’ye oy vermek kendi kendine küfretmektir.”
— ANF
Kapalicarsi'da dolar satış: 20.4840
Kör tuttuğunu hallader...Gomonizm ayak mantarina benzer, bulaştı mi tedavisi zordur.Alıntı:
Erkan Baş: "Herkes artık oturduğu evin sahibidir diyeceğiz."
‼️ Güney Kore’nin Ukrayna’ya silah tedarik edeceği haberleri ile ilgili olarak:
Seul Yönetimi yakın zamanda en son teknoloji Rusya silahlarını Kuzey Kore Ordusunun elinde görürse şaşırmasın.
- Dimitri Medvedev
Serbest piyasada dolar 20.52....
Kurun kontrolsüz arttiğini sanmiyorum. Ucret baskisi devam ederken, kurun kontrollü artisina izin veriyorlar.
Fazıl Say da kayboldu.
65 seçimleri öncesi...
Erzurum'da CHP lokalinden içeriye bir üye telaşla ve kaygılı bir şekilde girer :
--Yahu arkadaşlar, Adalet Partililer nasıl propaganda yapıyorlarmış duydunuz mu? "AP'nin açılımı aslında Allah'ın Partisi, bu parti Allah'ın Partisidir" diyorlarmış.
Hazırundan birisi :
--Merak etme kardeşim, biz de onlara şöyle mukabele ederiz: CHP'nin açılımı nedir, bilir misiniz: CHP = Cenabı Hakkın Partisi...
Hasip KAPLAN
@HasipKAPLAN
15 Mayısta
Selo Çıkacak
Tayyip Girecek..!
Kontrolsüz değil. Yangin yok şimdilik.Alıntı:
Hasan...
Kapalıçarşı’ya dolarını götür 20.54’ten senden alıyorlar. Ortalık yanıyor.
20.601..............
Gram altun pangadaysa 1233 TL.
Ama fiziki elindeyse suan kapalicarsida 1345 TLye aliyurlar.
Hamza Yardimcioglu...
Resmi dolar kuru 19.40 ama kapalı çarşıda 20.40'ın üzerine çıktı. Kur korumalıda bekleyenler resmi kura tabi olduklarından, gerçek kur artışından dolayı kayba uğrayacaklar. Kur korumalıda çözülmeler başladıkça, dolara hücum başlayacak ve ardından finansal kaos. İşte başlıyoruz.
Sinan Öğan Habertürk Tv'de: "Seçim nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, ben bile kazansam, iki üç yıl içinde bir erken seçim kaçınılmaz olacak. Bu ekonomik ve siyasi düzen sürdürülebilir değil. Acı reçete olmadan bu sistemden çıkamayacağız."
Alıntı:
Sinan Ogan.
Cumhur İttifakı denize düşünce yılana;
Millet İttifakı da denize düşünce kara yılana sarılmış durumdadır!
Tek çıkar yol tüm yılanların başını ezecek olan ATA İttifakı ve Sinan Oğan dır.
Sadece Kılıçdaroğlu aday olsa, başka bir aday olmasa çok süper olacaktı.Alıntı:
Fazıl Say.
Sana da Ümit Özdağ’a da davalar açılacak; Halka kin ve düşmanlık suçundan! Gerçek bu!Sokaktaki gencecik suçsuz naiv insanlara provakasyonlarla saldırıyorsunuz, sokak faşizmi! Hiç bir geleceğiniz yok. Atatürk’ü ağzınıza almanızsa Atatürk’e en büyük hakaret!
Sıfır!
Sıfır!
Sıfır!!
Alıntı:
Sevgili
@fazilsaymusic
Bizim ifademiz çok net ve sahih. Biz Karayılan teröristinin başını ezeceğiz diyoruz. Evet, biz Türk halkının Karayılan teröristine kin ve düşmanlık beslemesini istiyoruz. Siz Türk milletinin önemli bir değerisiniz. Kendi alanınızda kıymetlisiniz. Lütfen müzik alanındaki kıymetinizi siyasetteki yanlış değerlendirmelerinizle düşürmeyin…
Sevgiler.
Sanatçının herşeyden haberi olması lazım.Alıntı:
Can
@Can___1944
Bu kibarlık gerçekten can sıkıcı. Hocam sövsene şuna yahuu..
Ben bu secimlerde ülkücülerin iktidar olacağını düşünmüştüm. İyi analez. Artik erken seçim kesin gibi.Alıntı:
Cumhur ve Millet ittifakı parlementoda çoğunluğu elde edemeyecek HDP (YSP) 2023-2025 arası kilit parti olacak. Kürtçüler bu dönemde iyice şımaracak. Bu da Türk milliyetçiliğini 2025 erken seçiminde iktidara taşıyacak. Kürtçüler bilmeyerek Türk milliyetçilerini iktidar yapacak.
🔴Gece yarısı Etiyopya, Sudan’a tanklar, zırhlı birlikler ve piyadeler ile karadan giriş yapmaya çalıştı. İki ülkenin ordusu arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken Sudan ordusu Etiyopya’nın işgal girişimini geri püskürttü.
Etiyopya sınıra askeri birliklerini sevk etmeye devam ediyor.
Karamollaoglu da yok. Chp listelerinden girdikleri icin olmali.
https://i.hizliresim.com/k6hfh3r.jpg
https://twitter.com/Ahmet_Davutoglu/...IHbzsT87g&s=19Alıntı:
Ahmet Davudoğlu.
Sunni.
Video var. Masal anlatiyor. Prof.Yalçin Küçük Kilicdaroglu ve Davutoglu'nun ayni kokenden oldugunu yazmisti.
Kilicdaroglu da "Alevi" diye tweet attı dün.
Arnavut, Boşnak....gider artik. Bakalum Meral Abacik ne yazacak?Alıntı:
Ednan.
Sıradaki video Çerkez.
Umit Ozdag soyle yazmis:
Alıntı:
Türk ve Ne mutlu Türk’üm diyene
Korku ve Yalan Imparatorlugu...Alıntı:
Eski bir üst düzey NASA mühendisi ne demiş: "Birşeyde değil herşeyde yalan söyledik".
Bir başka sözü daha var Amerikan bilim adamlarının "Yapamıyorsan uydur" (If you can not do it, fake it).
Aya gidemediler ama uydurdular, ve daha pekçok şey.
JUST IN: 🇫🇷 Paris Stock Exchange Euronext building taken over by protesters.
Biz Almanlarla 4 denizalti yapiyoruz. Almanlar son bir yil isleri iyice yavaslatmislardi ama denizaltilardan biri gelecek ay teslim ediliyor. "Ingilizler denizalti yaptirmak istiyor" diye bir sey hic okumadim bir yerlerde.Alıntı:
Erdoğan'ın "İngiltere denizaltı yaptırmak için bizimle işbirliğine gitmek istiyor" sözlerine yanıt veren İngiltere Donanma Sözcüsü, "İngiltere'de hiç kimsenin bu görüşmelerden haberi yok" demiş.
Imkanimiz varsa biz kendimize yapalim denizalti. Cok ihtiyacimiz var.
Kimin kayığına bindiysen onun küreğini çekersin
İlkokul musameresindeki çocuklar bile bu kadar tatlı değiller yaw
Video var. Masal anlatiyor. Prof.Yalçin Küçük Kilicdaroglu ve Davutoglu'nun ayni kokenden oldugunu yazmisti.
Kilicdaroglu da "Alevi" diye tweet attı dün.[/QUOTE]
https://i.hizliresim.com/fpb55qx.jpg
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya.
Bu kadar cahillikle siyaset yapılmamalı. İstanbul Sözleşmesi kadın haklarıyla ilgili değil. Çocuklara cinsiyetsizlik aşılama projesi. Gen sıvıları ve cinsiyetsizlik, ikisi de fıtrata savaş açan satanist saldırılar.
Yok abi Tayyip Agamdan baskasi yalan be ya...Alıntı:
Ramazan Koyuncu.
Buda Küreselcilerin elemanı!
Libya Review:
"Türkiye, Libya'ya askeri uçak göndermeye devam ediyor, çok sayıda uçak Libya'nın batısındaki Uqba bin Nafi Hava Üssü'ne iniş yapıyor."
Aleviyim de denmezdi, Sunniyim de denmezdi.Alıntı:
Eskiden Alevi dostlarımız kimliklerini gizlerlerdi. Hakkını teslim edelim, Erdoğan’ın gayretleriyle bu alanda ciddi bir özgürlük alanı oluştu.
Bugün Kemal Bey de dahil olmak üzere herkes kimliğini, mezhebini rahatça dillendirebiliyor.
Bunu ilk kez seçim meydanlarinda Tayyip Agam dillendirdi.
"O Alevi, öbürü Zaza, ben Sunniyim."
Yanlıştı. Hatta çok yanlıştı.