BTCTurk kullanabilirsiniz.
Printable View
eterium 2100-2500 arası buy the dip
biraz yaklaştırdım, işe yarar mı bilmem
üstteki sarı banda tıklayınca orijinali göstermesi lazım
https://i.hizliresim.com/t9drili.png
İlk sert düşen çizgi alınacak gibi duruyor, bu kadar ittirdiğimize göre.
Ama arkası yine "gelen alıma geçirme" şeklinde mi olur bakalım.
Düşenin üstünde kalabilirsek bir üstteki çizgiye doğru gideriz gibi.
hareket bitse tuhaf olmayacak bir yer grafik açısından
umarım devam eder tabi
kırmızı ortalama üstü idare eder bölge
https://i.hizliresim.com/q7ou00f.png
o çizginin üstündeyiz, altına kırmızı ortalamaya doğru geri çekilebilir ya da devam edebiliriz. üstte 44-44.5 yakın hedef
bence 41 üstü idare eder - 44.5 üstünde severim. çok sert yükseldik, düşmeyeceksek bile biraz aşağı ya da yatay soğuma lazım.
41 altı (zaman geçirmesi) soru işareti bende ... soru işareti derken illa çok kötü demek değil ama ben yüklü oturmam altında
(bu rakam gün be gün biraz değişiyor üstündeysek yukarı doğru gelir altındaysak aşağı doğru)
bence çıkışta en azından biraz daha yol var gibi. görelim :)
42 bine geri dönmesi oldukça sağlıklı oldu. Buradan gelebilecek yükseliş 50 bin leri gündeme getirir diye ümit etmek istiyorum :)
45 bin önceden çok sağlam destekti. Şimdi sağlam direnç olarak duruyor. Tekrar test edildiğinde sert kırması lazım 50 bin için. Kıramazsa 40 bin altı gelebilir tahminim.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıkıntılandık :) 42.5 hatta 43.2 üstünde kalmak lazımdı
ben kapanırım böyle giderse gece bi yerde ama aşağıda da bu prensiple kapanıp hafif yukarıdan geri aldım mecburen fyi
zaten kalıcı yükselişe inanmıyorum hala ama biraz daha yukarı bekliyordum, olur umarım yine
o bırakmadı, ben de bırakmadım :)
43.2 üstü isteriz
FED eğer bilançoyu küçültme çalışmalarına başlarsa, o zaman bitcoin ve ethereum ciddi derecede olumsuz etkilenebilir.
Bu aralar gerçek olmamasını dilediğim sözde taslak metinler dolaşıyor. Bu yüzden borsalarda hiç bitcoin bırakmadım.
2024 halvinginden önce de cüzdanlara dadanmayı düşünmüyorum.
Bugün güzel tepki verdi. Yalnız hodl yapanlar daha çok bekleyecek gibi. Piyasa hala al sat konumunda. Bir taraflara kırmadan da bu gidişin değişeceği yok.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberler olumsuz demek...
Sizin ne yaptığınızı anlamadım.
Sonuna kadar hodl mı?
Hiç mal bırakmayıp hepsini sattınız mı?SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler.
Umarım iyi olur.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kripto piyasasında beni yanıltan iki husus oldu:
Birincisi, global piyasada hacimler çok yüksek olduğu için spekülatif-manipulatif hareketlerin sınırlı olacağı. Halbuki birkaç milyon dolarla pekala hatırı sayılır hareketlerin yapılabildiğini gördüm.
İkincisi, piyasanın hızla gelişmeye devam edeceği ve artan talep etkisiyle fiyatların zaman zaman gel-gitler olsa da devamlı yukarı yönde olacağı. Piyasanın gelişmeye devam ettiği doğru, ama altcoinler, fan token'lar, metaverse vs. derken, binlerce kripto para çeşidi ortaya çıktı ve pasta çoook bölündü ve bu devam ediyor.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
43-43.2 altına inmeyelim artık ... çok kıvırtacak belli ama pozitif bişeyler de bıraksın yani
41 küsürlerdeyiz. Kıvırtacak mı kıvrandıracak mı bilemeyiz ama şu pekin olimpiyatları hafta sonu bir bitsin de savaş çıkmazsa o zamana kadar, bari ondan sonra rahat edelim. Abd si, NATO'su mahvetti piyasaları.
Evet 43'ün altına bugünkü inişte patlamış benim stoplar.
Yine de 34'ten beri, bir çıkış girişle epeyce bişiler almış oldum.
Tekrar yukarı dönse bile ben anca 44.5 (hatta belki 46.750) üstünde girerim artık sanırım, çok kıvırtmacı piyasa = bi süreliğine oyun dışıyım.
Sizce Rusya Ukrayna savaşı yeterince fiyatlandı mı
ya bu işler nasıl denk geliyor bilmiyorum, spekülasyon üretmek de boş iş
amerika (dow) pandemi çakılmasının %161.8'i (çok sert yer) çevresinde dolanıp nasıl düzeltsem diye bakar gibiyken bu iş çıktı
amerika adam gibi bir düzeltmeye girdiyse daha aşağı yolu çok, savaş işi bir biçim çözülse bile toplar yine düşer yine düşer
ha kripto borsalarla hep korele mi kalır o da meçhul tabi
2019 ortası - 2020 sonu arası yataya bağladığı dönemi andırıyor. o dönem de 9-11k arası sürüm sürüm sürünmüştü.
üstelik o dönemden bugüne inanılmaz parasal genişleme var + adaptasyon artık merkez bankaları seviyesinde.
İngiltere'de enflasyon yüzde 5+, ABD'de 7+
sabrın sonu selamet 1 sene sonra bugün, diğer halvinge yaklaşık 1.5 sene kalmış olacak.
HODL.
mantıken şu an bitcoinin şah gibi yukarı yürümesi lazım ..bence ... ama
muhtemelen büyükler kontrol ederek riskli varlıklara endekslediler, düş allah düş
dow %23.6'yı bırakırsa fena, tam oralarda şimdi