Sarallar operasyonunu bana niye söylemediniz?
Ne söylesek sızıntı oluyor.
Esip gürlemeler,
İnsanlar bir yerlere tırnakları ile kazıya kazıya geliyor, tepeden inme olunca ve boynuz kulağı geçince istenmeyen durumlar oluyor.
Daha yorum yok.
Printable View
Sarallar operasyonunu bana niye söylemediniz?
Ne söylesek sızıntı oluyor.
Esip gürlemeler,
İnsanlar bir yerlere tırnakları ile kazıya kazıya geliyor, tepeden inme olunca ve boynuz kulağı geçince istenmeyen durumlar oluyor.
Daha yorum yok.
Bu ülkede her şey sahte. Düğüne katılmışsın Ata içkisin den bir kadeh atılmaz mı ?Anadolu da insanlar her gece kilolarca boğmasını içiyor.
Sahtekarlık diz boyu.
Şule AYDIN Halk tv haber sunucusu ve moderatörlük yapıyor. Yani legal birisi niye kesik yedi anlamadım .
You tube vs erişim mi engellendi ne ?
Benden başka yazan yok. Ben gitmeden yönetici ve moderatörlere rahat yok. ÇIKAYIM BARİ.
Susma sustukca sıra sana gelecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Kadın olduğunu değerlendirdiğimiz bir saldırganın bombayı patlatması sonucu oluşan bir terör eylemi olduğunu değerlendiriyoruz."
Akıllı telefon Facebook, İnstagram ve Twitter kapalı, tuşlu telefon HİSSE NET iletişime açık. Bir gün herkes doğduğu yere, topraklara geri dönecek.
günaydın iyi haftalar
Terörü ne kadar lanetlesek az gelir.
Anne kız, baba kız, karı kocanın hayatını kaybetti.
Bakan Soylu, saldırıda yaşamını yitiren 6 kişinin kimliklerini de şöyle açıkladı:
- Arzu Özsoy İstanbul -1984 doğumlu
- Yağmur Uçar Ereğli -2007 doğumlu (Arzu Özsoy'un kızı)
- Yusuf Meydan Palu -1988 doğumlu
- Ecrin Meydan Seyhan -2013 doğumlu (Yusuf Meydan'ın kızı),
- Adem Topkara -Gümüşhane 1982
- Mukaddes Elif Topkara -Rize 1985 doğumlu. (Adem Topkara'nın eşi)
https://m.patronlardunyasi.com/haber...iklandi/271477
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İmamoğlu fox ta istiklal aracılığı ile şof yaptı.
FB düstüğü için lanet okuyanlar,neden 80 üstüne attığında okumuyorlar,sorsan biz fanatik insanlarız derler,öyleya 23'den hisse çıkmıs 80 üstüne,7 cıvarını saymazsak,devamlı yazar söylerim insanoğlu çiğ süt emmiştir doyumsuzdur,aza hiç kanaat getirmez.
Istanbul Emniyeti: Saldırgan Suriye kökenli bir kadın. Pkk bağlantılı
İçişleri bakanı : ABD’nin taziyesini kabul etmiyoruz , reddediyoruz / HaberTürk
İginç,öyleya bunlar onların elamanı değilmi ? Iraktan ABD askerleri çekilirken kahraman askerler evinize selametlen gidin diyen kimdi ?,üstelik askerlerimizin kafasına çuval geçirirken nerelerdeydiler,utanmadanda müzik notasımı diyede dalga geçmişlerdi,bunları unutmuyoruz:rtfm:
Sırf okuyan bu anlamı çıkarmasın diye "imamoğlu istiklalde fox aracılığı ile şof yaptı" demedim, ama buna rağmen okuduğunuzu anlamamakta ısrar ediyorsunuz, tabiki bugün orda olması gerekirdi, ancak tv de yaptığı şovdu. Sanki bombadan nemalandı hissiyatı uyandırdı.
..........................
Kherson'u da aldi Ukraklar. Bu commieler de fos cikti. Dunyanin icine etmekten baska bir ise yaramadilar.
Kuzenim Istanbul'a gitmisti. Arkadaslarla video cektik Mango'nun onunde. 5 dakika sonra patladi diyor. Nasil paniklemisler. Bir daha Turkiye'den gecmez arkadaslarim diyor.
Başın sağolsun TÜRKİYEM.
At izi it izine karıştı.
Ve ben artık her kesten kuşku duyar oldum.
Tuik: Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %0.7 azalışla %10 seviyesinde gerçekleşti.
Tuik'cim bu olmamış ,9.99 çıkarsan daha havalı olurdu..
FB'yi Osman ağamızın torunları bir vurdu pir vurdu soluğu 80 üstünden 64'de aldı,bu hafta TS'de vurursa bilmem nerede alır,iyi şişmişti 200 konuşuluyordu ytd.
günaydınlar
Endekste düzeltme korkusu iyi belirginleşti...
Yeşillerden 2,5 lardan 0,9x lara düştüğünde bile bi çok kağıt iyi düzeldi...!!!!
Bist-50 hisselerinin, 39'u kırmızı.
Çoğu da sağlam kırmızı.
Ama Bist-100 endeksi yeşil.
Bist endeksi ile Tüik endeksi arasında fark yok. :)
ENAG'ın buna da el atması lazım.
Dünya insan nüfusu 8 MİLYAR
Haydi
Şampanyalar patlasın.
Hedef, karınca nüfusunu da sollamak :)
Akbankta yine çöküş
Herkesin ağzında SASA,SASA yani sokak aralarındada konuşuluyor sokağa kadar inmiş,40-50 liradan 165 yapmış,gömümü buldu bu şirket,500-1000 olur diyenlerde var,buna ufak atta civcivler yesin denir,koca bankalar bile %100 zor yaptılar kara para borsacıların yüzünden:notr: