Enflasyon yüksek çıkarsa tahviller yukselirmi
Enflasyon yüksek çıkarsa tahviller yukselirmi
Eyatirimci googleplayden uygulamayi indir ve giriş yap hepsi Fiat yansıtmıyor ama bazıları fiati goruyorsun yansitiyor3 günlük getiriye nereden bakıyorsun bilgi verirsen sevinirim ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
önerilerinize açığım..
hani kiraya geçeyim parayı ppf vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..
Mulk satarsan, tekrar asla yerine koyamazsin net.
İşin ilginci stopajı %15 yapan karar 30/04/2025'e kadar geçerli. Madde 4 öyle demiş.
Umarım %20 sonra da %25 diye gitmez bu iş.
Simit de çay peynir stopajı hariç 20 lira olmuş.
Tüm halkımıza hayırlı olsun.
Simit çay hesabı için hesap makineleri göreve
Çok kazanandan çok vergi alınacakmış.
Öyle diyorlar.
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/cok-k...mkS5AaStwvr4NQ
Ben bugüne kadar mevduattan kazanan görmedim ama, öyleymiş.
0 stopajlilari sattırmak icin ne 3 kağıt çekecekler bakalım
Benim de ilanda var ve beni telefon ile arayip fiyat sordular bugun
pazarlik yapip fiyat indirmeye calisti alici ben ise orda tarihi baglarimiz var fiyat inmem dedim emlakci var onunla konusun dedim emlakciyi aradan cikaralim filan yapti uykusuz birakti beni
bu ev islerinde acaba dogru fiyatta miyiz konusu cok onemli ozellikle de bilgi az ise kotu oluyor versin emlak komisyonunu ugrasamam ben bole
parayi getircem der kacar imza ativerin filan der gerek yok bunlara
Emlak asla satılmaz..çok pişman olursunuz ha yenisini alcaksanız ok