Bimeks haberleri vestele kadar düstuyse hayellerde düşüş var.umut azalmış gibi.
Printable View
Bimeks haberleri vestele kadar düstuyse hayellerde düşüş var.umut azalmış gibi.
arkadaşlar nusubet şirketin ortakları bazı guruplarda vestel in bimeksi satın alacağı konuşuluyor hatta birisi kesin duyum aldım diyo vestel zaten marka bizim eşeği ne yapsın gerçi bu iş ticaret para var ahmet zorluda bedavaya alır sonrada düzeltir satarsa bilemem bizim kalektersiz fizyonsuz patronlar bi ****lik yapmadan satmaz lar vestel alırsa çalamazlar tabi gerçekmi bilmem
Vestelle iliskilendirmesine tepki olarak güne kırmızı başladı
bu adam nuh diyor peygamber demiyor ky elindeki hisse çoğunluğuyla bir kişiye yetki vererek şirketi satabilirmiyiz vesteli bende duymuştum
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Bunun dışında hangi hissede olsaydık çok keyifle çay kahve yudumlayarak keyifle ekranı takip edecek bir dönemdeyiz
Sanırım twitterda yazılan bir yorumdan bahsediliyor. Satış değil de, Kusadası mağaza kapanıp yerine Vestel açılmış, olay bundan ibaret muhtemelen. Boşa umut olmasın.
Bimeks yonetim kurulu uyelerinden biri forum avm nin ortaklarından biriydi o yüzden avm lerin en guzel kisimlarindaydi bimeks magazalari bunlar kapanınca yerlerine bu şirketler geçti konumundan dolayı geçen yıl şirketin durumunu bilen ve gören bu ortak istifa etti