2000.000 metrekare istanbulda arazi.hikaye bunun üzerine kurulu.bunun gibi sığ hisseye bu çapta hikaye yeterde artar bile.günlük düşünmek yanlış olur.orta-uzun vadede bu hikaye bu sığ hisseyi nerelere taşır hepbirlikte göreceğiz hayırlısıyla.
Printable View
2000.000 metrekare istanbulda arazi.hikaye bunun üzerine kurulu.bunun gibi sığ hisseye bu çapta hikaye yeterde artar bile.günlük düşünmek yanlış olur.orta-uzun vadede bu hikaye bu sığ hisseyi nerelere taşır hepbirlikte göreceğiz hayırlısıyla.
Sn hayki ustadim yarin deprem olacakmis bunun icin dusunceleriniz nedir
İhlas grubu doğan grubuna her gün sallıyor fetocu diye atıp tutuyor bunların gördüğünü hükümet görmüyor sanki son zamanlarda doğan grubunun hükümete yakınlığını hazmedemiyor
Farketmişsinizdir. Hissede tedirgiin yatırımcı var. Olumsuz bir kıvılcımla ani şoklar olabilir bu tür hisselerde. Demek istdeğim şuydu. İhlgmde de yazmıştım. Günlükte hisse zirvesinde iken haç benzeri bir şekil mum grafikte oluşuyorsa. Yani hisse başladığı gibi günü bitiriyorsa geri dönüyor genelde. İhlgmde yazmıştım bazıları alay etmişti. O gün bugündür düşüyor hisse. Burada bir yatay gidiş var bu dediğim olmayabilir belki. Hacimsizlik tutabilir hisseyi ancak epeydir günlük parın üstünde gidiyor belki altına geçip üstüne atabilmek için güç toplamak isteyebilir. Bunu yapmak isterse hızla aşağı gelmek ister. Yıllardır hep aynı taktikler kuraldır bunlar. Hissede ki haberin gücünü buralardan anlarız.
Sn alikaratas simdi oldu...tesekkur ederim...sabah yildizi doji aksam yildizi doji gibi yani brnim.anladigim
Su anda cepten giremiyorum mumkunse bir arkadas gunluk mum.grafik atabilir mi
yarın küçük bi ihtimal 3,03 görülebilir.burası görülse dahi kendini çabuk toparlamasını beklerim.bu beklenti hisseyi sattırmadığı gibi azıcık hesap kitap bilen yerli ve yabancı oyuncular hisseye buralardan talip olmaya devam ediyor.citi bugün ilk beşte 3'ncülüğe yükseldi.asıl deprem yabancı alışlarında.tahtada çok ama çok agresif bir yabancı alışı var.sığ sayılabilecek tahtada bunu yapıyorlarsa bunu ciddiye almak gerektiğini düşünüyorum.saygılar selamlar.
bu da çok önemli.Yarın bi bakmışsınız yüzde 20 çakmış yukarı.Eğer haber kuvvetli ise kısa sürede 5.30 üzerine atıp yataya geçip 1-2 ay sonra çok daha yukarılara yollanması gerekir.Ah keşke öyle yapsa değil mi?Neyse sepetteki yumurtalardan bi tanesi bakalım izleyip göreceğiz.