-
Her gün aynı terane VE BİZLERİN ALGISIYLA OYNAYARAK STRES YAPTIRIYOLAR.
CUMA GÜNÜ VKGY DE METRO ALIŞLARI VARDI 835 BİN TOPLAM LOT2,80 MALİYTLİ 2,83 ÜSTÜ KOPAR DİYE 2,81 LE ALDIĞIMI
SALI 2,82 DEN VERDİM 10BİN LOTU BUNA GİRDİM. BU GÜN 3,03 GÖRDÜ. GERELİM VARDI 15 BİN LOT 2,05 DEN CARŞAMBA GÜNÜ VERİP BURDA ALDIĞIMI TAŞIDIM GELDE BOZULMA BUDA 2,19 GÖRDÜ BUGÜN
8,25 KADAR ÇİZ 8,06 KAPAT NEDİYELİM BU İŞE ŞİMDİ HA BİRDE DAHA ÖNCE ALDIĞIM HİSSELERİDE EGSERİDE 424 STOP YAPARAK ALDIM O DA BU GÜN ZİRVE FİYATI GÖRDÜ 4,76 KISMETTE ÖTESİ YOK BİZDE HER ŞEY AÇIK KALBİMİZDE NE VARSA YAZDIM.
-
Kısada oyalamaca var orta ve uzunda bir şey demek zor.
Bekleyen arkadaşlar zarardan çıkıp kısa zamanda bol para kazanmaları dileğiyle yarın ola hayrola ytd
-
gunaydınlar herkese
Gozdeyi ucurdular...Buna ne zaman sıra gelecek...
-
Gözdeye bak birde bize mi bizimemi bak yanlış olan çete baskısı.
Hacimli değil hacimsiz kademeleri boş götürün yoksa bu iş olmuyor.
-
Alışta bu gün iki yabani var izin vereceklermi çeteler
-
bizim de mi gozde de mi?kim onlar kızılat... Gozdeye ne oldu da bu kadar hareketlendi bilen var mı?adam hiselerini 2,4 dan devretti birde..Ulan ne filmler ceviriyorsun "mu"
-
Kafamı duvarlara vurasim geliyor.Kardes degil kalleş şirketler.Bunlar kadar birbirine faydasız şirketler görmedim.Biri nerdeyse tavan yaparken diğeri mal mal bakıyor...
-
şok lar londra borsasında halka arz edilecek söylentisi birde önceki dedikodu bir ambalaj iştirakinin londra borsasında halka arz idi