Bazı tipler var ara ara gelip çomak sokup giden,
Kiralık klavye şövalyeleri .
Printable View
Bazı tipler var ara ara gelip çomak sokup giden,
Kiralık klavye şövalyeleri .
Dün akşamdan beri yaptığınız yorumlara bakın ! Uçuyor kaçıyor diyerek epey ahkam kesmişiz. Bu güne bakıyoruz tam bir hayal kırıklığı. Artık adına spek mi dersiniz yoksa kağıda yön veren mi dersiniz bizim nefes alışımızı bile izliyorlar. Yaptığımız yorumları noktasına kadar değerlendiriyorlar. Ve bu gün dün akşamki yorumların aksine tam ters köşe yaptı. Aslında öyle veya böyle herşey olacağına varacak. Spek dahil buradaki herkes acaba üç beş kuruş kazanabilir miyim derdinde ! Yani söylemek istediğim spek de kağıdın yüksetilmesi ile para kazanacaktır. Eğer kağıt buna değer ise para kazandıracaktır.
alım-satım zorluğu var malesef senette,
tel açıyorum 3 dakikadan aşağı ulaşamıyorum
sonrası karşımdaki adın sanın v.s derken 2 dk. öyle geçiyor
bu durum yoruyor insanı (bu yazdığım benim adıma en seri emir verebilme zamanı)
tahtayı kontrol edebildiğini düşündüğüm arkadaşlar ise büyük ihtimalle çalıştıkları aracı kurumların
alım - satım seans salonlarında olduklarını düşünüyorum ve çalıştıkları kurumdan KREDİLİ (önceden hesaplarına tanımlanmış kredi= nakit görünümlü :) )çalıştıklarını tahmin ediyorum, böylelikle seans açılmadan ve karanlık odada fiyat tespiti ve sonrasındaki bütün kademelerdeki alış ve satış tutarlarını görebildikleri için alım veya satım yönünde yüksek miktarlı alt kademeye ve üst kademeye giriş yaparak daha sabah açılışta diğer alıcı veya satıcıları etki altına alarak tahtayı kontrol ediyorlar, zarar da etmiyorlar şöyleki 10000 lot üstten satıyor senedi baskılıyor sonra 10 kademe alttan 10000 lot alıyor sonuç 10 kademe karı cepte filmin böyle olduğunu düşünüyorum
Bu hisse krediye kapalı o dediğinizi yapamaz ,
ama söylemek istediğiniz açığa alış ise oda aracı kurumun veya yetkilinin alacağı riske bağlı % 80 i bu kagıtta o kadar yüksek açığa alım işlemi yapmazlar.
Yukardan sat aşağıdan al mantığı bu kagıtta yapamazsnı hele 10 bin gibi bir rakamı size yedirmezler.....