Emektar abi tokat bize 1.58 aldığı 1.200.000 lotu buralardan satıyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Emektar abi tokat bize 1.58 aldığı 1.200.000 lotu buralardan satıyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isin suyunu cikartilar ...
Dün aldiklarini burdan satiyolar sanirim..ytd
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylardır bu hissedeyim.en kötüsü geride kaldı...hisseye hareket getirecek güzel bir haber düştü..bu başlangıç devamı gelecektir.
beklentiler devam ediyor.borçların yeniden yapılandırılması....ilk çeyrek bilanço beklentisi ...ostim prestijde devam eden satışlar....
matriks kademe linki var mıdır arkadaşlar ?
dünkü hacim çok yüksek(24 mil.lot).dünkü zirve 1.78
bu hacmi gören hissenin ,aynı gün(dün) veya bir ertesi gün için,zirveden %3-4 aşağı inmesi ve kapanış yapması satış baskısını gösterir.....
zaten bu hisse al-sat yapılacak hisse değil...çok uzun vadeli diplerine bile yakın olan OSTİM e uzun vadeli yatırım yapılır...en az 1-2 sene...
PİYASA YAPICININ hükmetmediği tek arguman ZAMANDIR...
buradaki tek risk;olası global ve bıste özgü sert satışın olmasıdır.yoksa problem yok...olacak anlamında söylemiyorum ama bu ihtimal sonuçta var. endeksin sert geri çekilişinde malesef hiç bir hisse direnemez.
dün yükseltenlerin bu gün satıyor olması moral bozucu...ama alıcıların kim olduğunu henüz bilmiyoruz...gördüklerimiz bizi yanıltabilir...
alt kademelerde satıcıların yoğunlaşması cepten cebe işlemler gibi ...alıcıların ky olma ihtimali çok zayıf görünüyor.