Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw Arkadaşlar encard kaç günde teslim ediliyor bana halen gelmedi kart kargoya verildi mesajına ragmen aktif iletimidir nedir çok yavaş galiba?? Sms geldikten sonra 3 günde getirmişlerdi.
Tcmb türk lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranının 4 ekim'den itibaren yüzde 13'ten yüzde 8'e indirdi...
kırdılar bisti 99979 a ama zor gider aşşa.
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Tcmb türk lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranının 4 ekim'den itibaren yüzde 13'ten yüzde 8'e indirdi... Cok merak ediyorum ilk şokta nerden para bulabilecekler
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Tcmb türk lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranının 4 ekim'den itibaren yüzde 13'ten yüzde 8'e indirdi... Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Cok merak ediyorum ilk şokta nerden para bulabilecekler Tcmb'den bulacaklar...
Alıntı: Originally Posted by diproyal Tcmb'den bulacaklar... Para basacak halimi kaldı tcmb nin
Alıntı: Originally Posted by diproyal Tcmb'den bulacaklar... Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Para basacak halimi kaldı tcmb nin Para basacaklarını düşünmüyorum. Para basmadan da para bulunabilir. Örneğin zorunlu karşılıklar...
Alıntı: Originally Posted by diproyal Para basacaklarını düşünmüyorum. Para basmadan da para bulunabilir. Örneğin zorunlu karşılıklar... Durumun bukadar hafif olduğunu düşünmüyorum