Originally Posted by
dealer35
Yazmayayım diye çok direndim malesef dayanamadım artık.Öncelikle tek yönde yorumların dışında bir fikir beyan ettiği için sayın Seyis e teşekkürler.Arkadaşlar bu delilik daha ne kadar sürecek merak ediyorum.Bakın bu karantina dönemini komplo teorilerine kızanların en önemli argümanı nedir?Tek başına hiç bir komplonun teorikte de pratikte de anlamsız olması.Oysa birde şu şekilde düşünün bu toplum mühendisliği ile birden fazla komployu ve argünanı devreye sokmuş olamazlar mı;
Bireyleri ürkekleştirip otorite karşısında tam teslim hale gelmesi
Orta gelir gurubunun tamamen yok olup krallar ve köleler şekline dönüşmesinde bir yol ayrımı
Yaşlı kesimin tıkanmış ekonomilerdeki yükünü hafifletme sistem ve hayat dışına itme
Tüm dünya insanlarını tek yönelimle yönetme
Dini hassasiyetleri yok etme (cuma namaz v.b)
Yıkılmış avrupa birliği ekonomilerini merkez bankaları bol likidite aracılığı ile dopingleme
Korku paratorluğunun temellerinin atılması
Sınırların yükselmesi ve kapitalist dünya düzeninin vahşi kominizme dönüştürülmesi
Daha buraya onlarca madde yazabilirim.Bu böyle olmayabilir jesin böyledir demiyorum.Ancak neden bu dönemde muhalif sesler ne medyada nede sosyal mecralarda dile getirilmiyor.Kimsenin buna tahammülü yok.Şüphe etmek bizi doğruya ulastıracak en önemli olgulardan biri.