Beklenen harekatı yapmadı. Inşallah bu hafta yapar.
31-01-2021, 23:11
mebes
Alıntı:
Originally Posted by hakan4554
Mebes Bey Hatek önerin gayet iyiydi teşekkürler
Şimdi menderes tekstil ( enerji ) var bakalım. Geçen hafta işlem hacminde rekorlar kırdı. Bakalım bu hafta ne yapacak ...
31-01-2021, 23:33
ACEMİ BORSACI
Alıntı:
Originally Posted by mebes
Şimdi menderes tekstil ( enerji ) var bakalım. Geçen hafta işlem hacminde rekorlar kırdı. Bakalım bu hafta ne yapacak ...
Menderes tekstil geçen hafta alımlar çok iyiydi perşembe saldılar ama yabancı iyi topladı geri cuma yükselişe geçti ,ben kısa vadede iyi olacağı kanaatindeyim cuma günü düşen KAP etki edecektir diye düşünüyorum.
31-01-2021, 23:35
mebes
Önümüzdeki haftalarda gıda hisselerinde hareket bekliyorum . Ucuz olan ve harekete başlamamış gıda lar iyi olabilir ...
31-01-2021, 23:35
ACEMİ BORSACI
Alıntı:
Originally Posted by mebes
Önümüzdeki haftalarda gıda hisselerinde hareket bekliyorum . Ucuz olan ve harekete başlamamış gıda lar iyi olabilir ...
Gıdalardan FADE çok dillendi ama bakalım bu endekste gidebilecek mi göreceğiz .
31-01-2021, 23:37
mebes
Alıntı:
Originally Posted by ACEMİ BORSACI
Menderes tekstil geçen hafta alımlar çok iyiydi perşembe saldılar ama yabancı iyi topladı geri cuma yükselişe geçti ,ben kısa vadede iyi olacağı kanaatindeyim cuma günü düşen KAP etki edecektir diye düşünüyorum.
Aynen . Çarşamba ve cuma alımlar çok iyi idi . Tüm hafta ise işlem hacmi süper. Bu hafta takip edelim . Hayırlısı...
31-01-2021, 23:38
mebes
Alıntı:
Originally Posted by ACEMİ BORSACI
Gıdalardan FADE çok dillendi ama bakalım bu endekste gidebilecek mi göreceğiz .