Hala erken ama, dediğim gibi galiba..YTD
UKOIL sert düşüyor..
https://www.tradingview.com/x/2o8vcpkR/
Printable View
Hala erken ama, dediğim gibi galiba..YTD
UKOIL sert düşüyor..
https://www.tradingview.com/x/2o8vcpkR/
3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI
Memurlarımız da işçilerimiz de toplu sözleşmeden memnun. Önümüzdeki yılın sonuna kadar 3600 ek göstergesi sorununun çözüleceğini muhattaplarımıza ilettik.
Yıllardır aynı iftiraları söylemekten usanmayanların maskelerini her seferinde indirmek mecburiyetindeyiz. Hayatında uluslararası ilişkiler nasıl yönetilir bilmeyen bu çarpık zihniyetlerin sözlerinin kıymeti yoktur. Milletimize özellikle bu siyaset orta oyuncularının gerçek yüzlerini hatırlatmaktan geri durmayacağız.
kuzenimin kocası koyu akepeli, sağlık sistemi mükemmel filan der. Birkaç aya önce corona oldu. Doktor kan sulandırıcı bir ilaç yazmış 3 kutu, tanesi 250tl imiş. bu marangoz, sskya aylardır prim ödemediğinden eczane vermemiş, babası emekli olduğundan onun adına zar zor 1 kutu yazdırıp alabilmiş. parası yok çünkü. Bu ilaçları suriyelilere beleş veriyorlarmış. Ama adam hala akepeli. zihniyet bu...
son 3 haftada, 8,30 lardan başlayan rallide, 5 milyar dolardan fazla DTH satmış yerliler.. tl-faiz indirimi gelirken yerliye dolar sattırmak.. ponzi şahap bu işi öğreniyor mu yoksa? :)
Kime sorsanız sistemden , parasızlıktan şikayetçi. İşleri tıkırında olanlar bile eskisi kadar kazanamadıklarını söylüyor. Muhalefet lideri ve diğer partiler erken seçim '' getir sandığı '' diye bağırıyorlar. Peki gerçekten sandık istiyorlar mı ? Bence hayır. Samimi olsalar ; neden iktidarın keyfini beklesinler ki, basarlar toplu istifayı al sana erken seçim.
İstifa etmiyorlar. Çünkü bir daha ya seçilemezlerse tatlı para gider. Ülke ve millet menfaati mi , vekillik koltuğu mu ?
Ben bugüne kadar hiç bir sağ partiye oy vermedim. Fakat bu kez gerçekten AKP ye oy vereceğim ! nasıl olsa damarlarıma kadar ben ve benim gibiler ezilmişliği hissediyoruz, geri kalanlar demek ki çoğunluk kesim. O halde bu adamlar doğru yolda olmalı ki millet '' eziyetten '' memnun. Benim zaten yanacak bir top çıram kalmış varsın yansın. Televizyonlardaki müge ve benzeri proğramlarda köylüler kavga esnasında - devletten haksız aldıkları maaşları - ihbar etmekle birbirlerini tehdit ediyorlarsa , memur ve diğer sabit ücretlilerin neden ezildiği ortada. Göçmeninden , hak etmediği halde uyduruk raporlarla engelli, sosyal yardım, hatta şehit çocuğu bursu vb. adlarla adeta taban yattığı yerde maaşa bağlanmış. Seçimden kim korkar , Kılıçdaroğlu korkar elbet. Adama yarın gel seni Cumhurbaşkanı yapalım desen bir mazeret bulur kaçar. Batmış geminin kaptanlığını göze alamıyorsanız partiyi de bırakıp gideceksiniz. yetenekli yüzlerce genç var.
Öğrendiği felan yok. Bunlar şark kurnazlığı hareketleri. Bir yere çalışır. Sonra 3 kat fazlasını kaybedince - sıradaki başkan- diye seslenirler ve bulurlar. Merkez bankası başkanlığı yaparak ayrılanlar emeklilikte kazanılmış yüksek maaşlara kavuşuyor. Bu nedenle ne kadar çok başkan dönüşümü yapılırsa o kadar yandaş bu haktan faydalanır.
İnsanlar - her yükselişte işte tam gidiyor - diyerek satmayınca , kamu satışıyla 2-3 gün küçük düşüşler sağlanınca bu kez '' eyvah yine satmadım, kaçırdım . bu kez satacağım '' havasına sokuldu. Satanlar çoğaldıkça, durum idare edilmiş oluyor.