Hayırlı Cumalar Üstadım.
Şirketin önünde pankart açmak lazım küçük yatırımcıyı ezdirmeyin diye.Hintlilerin geldiği gün bir tane beyaz inek kiralayıp yanımıza alırsak belki mesaj yerine ulaşır diye düşünüyorum.
Printable View
Hayırlı Cumalar Üstadım.
Şirketin önünde pankart açmak lazım küçük yatırımcıyı ezdirmeyin diye.Hintlilerin geldiği gün bir tane beyaz inek kiralayıp yanımıza alırsak belki mesaj yerine ulaşır diye düşünüyorum.
Her ay paynet süreci olumlu gidiyor diye kapa yazı gönderseler bile yeterli.Tutunurduk bir yerlerde.
Kansız kagida güvenmiyorum bir daha ekleme yapmayacağım dedim bugün yine ekleme yapıp aldim yine elime verdi.
10 dk. önce elimdeki başka bir kağıdı 16.76 dan sattım 13.30 dan bunu aldim şimdi sattığım kağıt 16.98 bu 13.27..
Bu şeref yoksunu kağıt benim cehenneme giriş biletim oldu. Günümün en az 10 saati buna küfür etmekle geçiyor
https://www.trthaber.com/m/haber/eko...or-695962.html
Arena Yönetimi Ges sektörü için üretim stratejili bir yol haritası planlayabilir mi?Lojistik desteği bi yere kadar.Zaman aleyhte bir an evvel GES sektörüne ağırlık vermeleri gerekiyor.Para lazım.Paynet i daha fazla oyalamak anlamsız bana göre.
Şahsi düşüncelerimdir.Tavsiye içermez.Tavsiye verecek düzeyde değilim.
Şirketin hiç bir şey yapmasına gerek yok yapması gereken tek bir şey var tahtadaki pislikleri temizlemek