Olmazmı ileride onda da olur:) 3-5 ay öncesini hatırlarsan garan da milyon milyon satış görünüyordu. O zaman da bu satış gerçekçi değil demiştim. Garan da işlem yapan bu dümeni hep çeviriyor. Onu demek istedim dostum. Elbette tektuya sözüm yok:)))
Printable View
Dustu haber !!
Şirketimizin aktifine kayıtlı İzmir Çeşme Alaçatı da bulunan 80 dönümlük arazi üzerinde
yapmayı planladığı ve 2011 sonunda ruhsat alınarak inşaatına başladığımız 5 yıldızlı otel
inşaatı devam etmekte olup, inşaatı tamamlanmak üzeredir. 2017 yaz sezonunda hizmete
açılması planlanmaktadır.
:wave::bravo::halay:
Maddi duran varliklar 50 milyon dollar seviyelerindemi? Benmi yanlis gordum!!
Bu ateş topunu bize atmasaydın dostum:( Benim dikkat ettiğim unsurlar; nakit varlıklar, kısa vadeli borçlar, öz kaynaklar, satış hasılatı, genel yön. giderleri gibi... bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak finansal tablo kalemleri sunulmuş. Nakit ve benzerlerinde dikkat çekici azalış var. kısa vadeli borçlarda artış var, öz kaynaklarda erime var, satış hasılatı (otel geliri vb.) azalış var, genel yönetim giderlerinde artış var... var oğlu var. bir önceki yıl ve geçen yıl aynı dönemle kıyaslandığında, ben olumlu hiç bir şey göremedim. zarar derseniz, geçen yıl aynı döneme göre, yaklaşık 22 kat artmış. Bir de siz bakın kıyaslayın bakalım...