Grid trading robotu yazıyorum, para yönetimi ile özellikle bant içinde yatay piyasada iyi para bırakabilir.
Printable View
Vadelide short açıp, aynı tutarda hisse vadelide long açmak mantıklı mıdır? Örneğin 12. ay vadelide shor açıp yaklaşık 100 bin tl ile 10 kontrat yine hisse vadelide Akbnk, garan, sahol, kchol, sise, eregli, thyao gibi 8 10 kağıtta long olmak avantajlı olabilir.
Örneğin 12.ayda 5 short açarsak bu bahsettiğim kağıtlarda ne kadar tutarda long açmam gerekir. Riski nedir.
Tamam sorun yok. Bigshort okul falan yaptırıyorum dedi, sende cami, medrese yaptırıyormuşsun.. Diye dedikodular var
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhalafet partileri arasında ülkeyi yönetebilecek kadar bilgi ve donanıma sahip, ve liderlik rolünü başarı ile sürdürebilme konusunda bana göre Sinan Oğan açık ara önde....siyaset arenasında donanım, bilgi, kişilik ve liderlik konusunda alternatiflerin bu kadar zayıf ve kalitesiz olduğu bir dönemde Sinan Oğanı Türkiye için bir kazanç olarak görüyüorum.....Ekrem İmamoğlu kötü bir suleyman Demirel yada RTE kopyasından öteye geçemez.....Ama parti içinde arkası çok kuvvetli....Türkiye de liyakat işlemez...
Millet itttifakı içinde Ekonomi ile ilgili en çok tutarlı ve mantıklı konuşan Bilge Yılmaz dır...CHP içinde hiç kimseyi göremiyorum......Eğer Millet ittifakı kazanır ve ekonomi yönetimi İYİ Partili ekiplere verilirse bu ekonomi için bir şans ve fırsat olur kanısındayım....Şayet ekonomi yönetimi CHP kadroların eline geçerse bugünleri bile mumla arayacağımıza inaniyorum....