Ekrem İmamoğlu: Darbe vurma çabası gösterilmektedir. Yaşadıklarımız utanç vericidir. Bugün demiştim ki, biz bu şafak operasyonların ilhamını hangi mirasınızdan aldığınızı çok iyi biliyoruz
Printable View
Ekrem İmamoğlu: Darbe vurma çabası gösterilmektedir. Yaşadıklarımız utanç vericidir. Bugün demiştim ki, biz bu şafak operasyonların ilhamını hangi mirasınızdan aldığınızı çok iyi biliyoruz
CHP MYK olağanüstü toplanıyor, toplantı İstanbul’da yapılacak tüm milletvekilleri İstanbul’a davet edildi
İmamoğlu : Son gülen milletimiz olacaktır , ne yaparsanız yapın hangi kumpasi kurarsanız kurun bu siyasi çürümeyi bitireceğiz . Türkiye Cumhuriyeti devletini kişilere değil kurallar ve kurumlara bağlı kılacağız
Esenyurt belediye başkanı nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı
Özgür Özel: Tüm Esenyurt halkını ve tüm İstanbulluları yarın saat 16.00'da Esenyurt Belediyesi önüne davet ediyorum.
İş çığırından çıktı,üstelik bu yakalama kararını kamu görevlileri bilmiyor,bilen havuz medyası sosyal medyadan bildiriyor,peşinden baskın yapılıyor,biz bu kumpasları ergenekon davasında görmüştük sonra ne oldu kumpas olduğu anlaşıldı,reiz denen zatta benim haberim yoktu benide kandırdılar demişti işin içinden sıyrılmıştı suçu fetö itine atarak,15 temmuzda darbe yapılıyor,yapılacak darbede biliniyor,sorduğunda eniştemden öğrendim darbeyi diyor,20 temmuzda kendi darbesini yapıyor...çok sıkıştılar şu aralar,ekonomi çıkmazda,parada bulamıyorlar,bahçelinin pkklılara elini uzatmasıylan ortam tam gergin hal aldı,başladılar onları bir telaş bunun önünü almak için kurban CHP'li esenyurt belediye başkanı seçildi,yani gündemi bir müddet değiştirme taktiği,peki apo itini bahçeli meclise çağırdı,uzunda bende destekliyorum dedi,bunlar en çok suçlu değilmi,bu yargı nerede ?hiçmi içinde gerçek adalet duygusu olan yokmu...
https://sozcu01.sozcucdn.com/sozcu/p...rop&scale=both
https://www.sozcu.com.tr/akp-li-eski...-muydu-p100142
Müneccim gibi geleceği görmüş, zaten bıyıklarının karizması yeter.!!!
Siyasetçilerin çıkarları halkın çıkarları önünde oldukça bu adaletsizlik, yolsuzluk ve sefalet uzar gider.
Adamlar panik halinde sağa,sola saldırmaya başladılar teslim aldıkları yargıylan beraber,bu gidiş iyi gidiş değil her an bir tokmak yiyebilirler,ülkeyi yönetenin akıl sağlığı yerinde değil,yani konuşmalarında iki türlü konuşması mevcut,takın içini toparlayacak elaman olmadığı için devamlı onu ileri sürüyorlar,çıban başı fahrettin altuna herşeyi o dizayn ediyor herkesi izleyerek,bekliyoruz sabırlan.