Devlet Bahçeli'nin sağlığı ile ilgili çeşitli senaryolar dolaşıyor ortalıkta, twiterde, feysbukta. Gün geçmiyor ki yeni bir komplo teorisi ortaya atılmasın. Kongo Borsası bizden daha iyidir amk
Printable View
Devlet Bahçeli'nin sağlığı ile ilgili çeşitli senaryolar dolaşıyor ortalıkta, twiterde, feysbukta. Gün geçmiyor ki yeni bir komplo teorisi ortaya atılmasın. Kongo Borsası bizden daha iyidir amk
İyi yatırım sıkıcıdır.
Roma dan selam👐
Ytd
https://x.com/gumusibrahim44/status/1833872644363416015
:oleyo::oleyo::oleyo:
FROTO şuan 2024 yılbaşı dip seviyesi olan 25 USD seviyesinde. 2021-2022 senelerinde 20 USD seviyesi direnç olarak çalışmış çoğu zaman.
Şu an için toplam portföyün %4-5'lik kısmı FROTO. İlk alımımı 26 USD seviyesinden yaptım. 20 USD'den ikinci alımı düşünürüm.
Gönül ister ki USD bazlı 2024 yılbaşı dip seviyesinden döner kısa vadede USD bazlı yüzde %8-10 kar alalım çıkalım. FROTO 2025 yılı beklentisi yüksek ancak EURO/USD kurundaki düşüş beklentisi, Avrupa'da ki Volkswagen ve BMW tarafından çıkan sıkıntı, en önemlisi Türkiye'de ki durgunluk sıkıntı yarattı.
Bofa ile ilgili yatırımcılar toplu bir tepki göstermediği veya erken seçim olmadığı sürece bu dayak 2028 e kdr devam eder
Borsa artsa da hisseler düşüşler de çok daha kötü düşecek
Virmanlayip hergun hisseleri aciga satiyor
Bunu görmemek mucize
Dehşet birsey
Esasında konuya ben biraz farklı yaklaşıyorum. Bofa endeks yükselirken de vardı.
Bence esas sıkıntı yatırım fonlarının açığa satışı Viop üstünden shortlayarak yapması ve karşı ayağı zayıf olduğu için Bofa'nın bu zayıf halkaya oynaması. Devletin de bu düzene destek vermesi işleri daha vahim noktaya taşıyor, malum Bofa için ne T+2 var ne açığa satış yasağı.
Malum endekste açığa satış yasak. Elin beceriksizini BIST yönetim kurulu başkanı olarak atarlarsa bu sonuç normal.
Endeks yükselirken de aciga satıyor hisse bazlı yapiyor
Düşerken külliyen vuruyor
Viob da short yaparak sadece bir borsayı düşüremezsin
Mutlak spot dan satış desteği gerekir
Aslen viob shortlari bofa nin aylardır yaptığı açıkları kullanıyor
Aylardır dilimde tüy bitti
Sizin malinizi virmanlayip hergun satıyor
Uyanın artik