Efsanenin dönüşü şöyle böyle olmamalı öyle olmalıki hafızadaki olanları çıkarmalı on yüz milyon baloncuk gibi cuk yerine oturmalı
Printable View
Efsanenin dönüşü şöyle böyle olmamalı öyle olmalıki hafızadaki olanları çıkarmalı on yüz milyon baloncuk gibi cuk yerine oturmalı
çbs reklamı ( hazır mısın?)
Orda hoca basgeri basgeri diyordu burda neder acaba ara açıldığına göre bas gaza bas der bütün yollar açılmışken baharada azkaldı. Bir iki aragazı verdim mi tamam bu iş çok kafa yorarız artık nerde mola verecek diye avrupa yoluda açık ah asya sıra sende yok yok çbs hepsi var mola varmez bu.
Karanlık odada 4 gözle bekliyorum diyemiyeceğim ama gözümün birini açtım neolur ne olmaz diye huniyide kulağıma taktım senden sihirli kelimeyi bekliyorum ya dersen ya çıkarsa ya görünürse ay parçası ya patron bizim kadar hayal kuramaz o kâbus görmeye alışık ters gelir böyle şeyler.
Çavuşoglu ailesi eski prestinini yeniden kazanacak.kim ne dersin bu ülkede bir ÇBS markası var.sanırım bu güç yeniden ortaya konulacak.o müjdeli haberin öncüsü spk sitesinse yayınlayacakları bildirimden başlayacaktır.gün ola hayrola
:yahoo::yahoo: ya 2 onur 2 çok güldüm yaklaşımına hele huni var ya aklından çıkmıyor .sabır taşı olsa çatlar beklemekten a.b.o ları .. boşver diyorum kendime bazen biz zaten kaybetmişiz.onlar düşünsün diyorum haysiyetlerini..ve.tereddütüm ne biliyormusun yok parasına raks gibi işim hakkını satmazlar.