sakın yazma:plc::plc::plc:
Printable View
Msci turkey shares alicam kafayi bozdum
Tecrubesi olan varmi?
Mantiken all time low olmasi lazim sabahtan
Artik torunlarim izmirdeki mezarim basinda dua ederler
Askerde beraber miydik? SEN AHMET..
kendileride biliyor sermaye kontrolü kambiyo rejimi değiştirmek falan direk game over. gerçi böyle kurda kayıpta game over olacak ya.
maksimum yapacakları bankalara nakit çekim yaptırmamak, döviz alım satımlarına çeşitli hileler ile engel olmak, vs.
tabi fx piyasası global, ayşe teyze dolar aldı veya almadı diye milim kıpırdamaz o ayrı!
7.1475TRY görünüyor...Walla yarın 10.30 da lonra bankaları açılacak ama onların singapur falan branch ları var...Onlar mı oynuyor acaba !!!
hesaplardaki dövizler tl ye çevrilemiycekmi
Olabilir 3 hafta askerlik yaptim 1 kere tuvalet temizleme verdiler ama oyle bir punduna getirdimki temizlemedim.
Onbasinin bagirisini hic unutmam
Amerikali nerede amerikali bana bulun amerikaliyi
Adam hollandada cati tamircisiymis adami oyle bi katakulliye getirdim ki iyi kufretmistir
:)
vaziyeti anlamadım,az önce haberlerde döviz hesaplarının tl ye çevrilemeyeceği konuşuluyordu,işin aslı nedir
bankalar yine cekti yukarıya USD AMERİKAN DOLARI 6.8133 7.9594
EUR EURO 7.7476 9.0541
USDTRY kuru tam bir kumar olmuş. Daha piyasamiz acilmadan ki oynakliga bakar misiniz? Yarini düşünemiyorum.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaygara yapana yasal yaptırım olacağı söylendi
Sabaha bırakayım...
Bu başlığı şu anda 470 kişi okumaktadır. (119 üye ve 351 ziyaretçi)
EMLAK, Abram, acemii, Aero123, Ahmetg, ALACALI, alyel, ankyra06, Arap Şükrü, avcı, ayhan53, aytek4455, bahri, banucann, Bayrak, bigmaster, bitpire, Blackhawk48, Bleach, BORA YAŞAR, BOSPOROS, Burak, burge, By Kaya, C.ÜNLÜ, cambridge, cannavaro, celikay67, Cemefe, chinawhite, cisko, ddgs, demir113, diver59, doctor, Doksandokuz, EKK, ekonom, eksina, electrician, Empyrium, emrehan., enfarktus, epikurus, ereğlili, erkam, erman07, fan, fanatik59, favonian, fLameng, forexci, gül50, Hakao, HAKEM, Hakin, harakiri35, Hotas, incognit00, iskender, izmut, kakkala, karahan412, Kazam, kkk, KoRs, kutatku, Kuullyyoo, KY-34, kızılyıldız, lj23, macargil, MAHARAJ, mdemir, Mert1972, MHU, MIHNANA, milagras, mimar74, mustaf95, naar, ozim, paramanya, pavel, Pik, rain2005, RAVİ, reaktif, reyz, Robinson, roxette, rxpu, safaksahin, Sagittarius A*, seenop, shorts, SmuraY, ssregitoss, SuGetir, Tengri Han, toranaga, tsungeon, Tulpar9, tunguska, Turnike, utkuran, uzay44, vaga, Valfranc, watcher46, Wise_Man, wracker, yak, yarımada, Yenice, yeniozrumeli, yoktur, zaxxss, zubizaretta
GÜNAYDIN
CnnTürk : BDDK ve TCMB’den sabah bir aksiyon bekleniyor
Ben döviz bürosu sahibi olsam yarin dukkani bile acmam memlektin kerizi benmiyim amk derim.
Msci shares turkey hakkinda bilgisi olan babayigitler
Benim filikaya gelin
yastık altı doları olan ihya oldu.Daha da artar bu dolar
Bankada tutan patladı.
Uyanık olup cuma bozanda iyi kar elde etti.
Monopoly ciler vardı bizim para monopoly parası mı diye walla böyle giderse milyon TL si olanlara yazık olacak adamlar ihtihar falan etmese bari....
Mb faizi artıracak ama geçti borun pazarı sür kendini Nigde'ye
ALLAH IM NE OLUR HİÇ BİR CHP Lİ YÖNETİCİ BUGÜNLERDE ÇIKIP POT KIRMASIN...
ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET YARABBİ
AMİN....
saygılar/başarılar
neyse benzin 1 doların altında dolar olarak ucuz benzin kullanıyoruz:)
Adidas ayakkaba gene 200 dolar sıkıldığınız şeye bak..
Tilfon muhabbetine girmeyelim..:yes:
yani artık ihtiyacınız varsa döviz alacaksınız oyun oynamayacaksınız anlamına geliyor