Sn. Çelik Hocam,
2021 NETAŞ ın yılı olacak deniyor, szin görüşleriniz nelerdir acabaç
teşekkürler
Printable View
Sn. Çelik Hocam,
2021 NETAŞ ın yılı olacak deniyor, szin görüşleriniz nelerdir acabaç
teşekkürler
Sayfayı iyi takip et sorunun cevabı yıllık hisselerde
Valla haklısın hocam gerisin geri okumaya gayret ediyorum ama bi kaç gün girmeyince okadar çok sayfa artıyorki, ben bir tarama yapayım teşekkürler
Prkme hisse harekete başladı. Enerji şirketleri içinde ucuz kalan hisselerden biri ...
Çelik Hocam selamlar, yayla sonunda beklenilen artışı yaptı sadece biraz uzadı vakit. Analiziniz için teşekkürler.
Ben size ostim ve sankoyu sormak istiyorum, daha önceki görüşleriniz geçerli mi ya da güncel görüşünüz var mı ?
İyi akşamlar.
Yayla kıvama geliyor darısı polho nun başına
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamün aleyküm cümleten hayırlı akşamlar, Çelik hocam RHEAG bugün genel kurul vardı bir şey çıkmadı galiba bir de pil işi varmış tam nedir bilmiyorum ama düşünceleriniz nedir portföyde yer buluyor mu RHEAG hala ?
Celik hocam iyi aksamlar , bu listeniz şimdiden mükemmel. Yeni anlaşmalar yapıldı. Ve döviz girişide artıyor. Bu listeye Misal dedim tekstil sektöründen, iletişim sektörü nde, matbaa ve yazılım sektöründen, finans ve kiralama sektöründen ilave yapsak hangileri olabilir .
Herkese iyi akşamlar, aranıza yeni katıldım. Forumdaki sayfaların da büyük bir kısmını okudum.
Sayın hocalarım iki hisse konusunda görüşlerinize ihtiyacım var.
- Safkr
- Casa
yollarına nasıl devam ederler? Yol gösterebilirseniz çok makbule geçer:)
Hakan hocam Olmip yorumu alabilir miyim?
Hocam tspor için yorum alabilirmiyim ?
Teşekkür ederim
Mebes Bey 2021 Gsdho yılı olur mu?
selamunaleykum cümleten arkadaşlar iyi akşamlar
İyi akşamlar hocam aleyküm selam
Aleyküm selam üstad
Üstad TMSN senin ekrandan nasıl görünüyor
Hayırlı geceler diliyorum. YGGYO teknik olarak yola çıkmak üzere gibi, sanki ucuz hisselerden biri aynı zamanda, sizler ne dersiniz üstadlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bntas gylho iki kelam etsen hocam boşamı bekliyoruz acaba
TMSN sanki bugün hacimli DÜK oldu, hemen akabinde düzeltmesini yaptı, sonrasında yola devam dedi gibi , doğrusunu Çelik üstad bilir. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi geceler tebrik ederim isabetli öngörüleriniz için. yarın için YKSLN i yorumlar mısınız?
Hocam iyi aksamlar sekur ve tire bugun cok iyiydi devam eder mi
Celik hocam iyi geceler cusan ve thyao icin yorumunuz ne olur tesekkurler
Yarın için gözüne çarpan hisse var mı üstad
Ostim.
Blcyt.
Anhyt
not :tektu da hazırlık var 2021 malum hissemiz
teşekkür ederim..
yarın takip listem
tmsn
ındes
despc