Ben de tam bunu soracaktım. Vade sonu tribün full çekerdi normalde.
Printable View
Herif taşımaları düşükten yaptırıyor ertesi gün gaza basıyor bence.
Herif seçimlere kadar İsmet abi, seçimlerden sonra EKGYO diyor gibi.
https://i.hizliresim.com/pngtg3c.jpg
Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 23 Şubat itibarıyla:-98,0 milyon USD
<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Cumhuriyet
BDDK'dan konut kredisi kararı! Riskli konutlar için...
29 Şub 202413:36 GMT+3
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, kredi tutarının teminat olarak alınan konutun değerine oranı uygulamasında değişikliğe gitti.
BDDK'den yapılan açıklamada, Kurulun internet sitesinde yer alan "Konut Kredilerine İlişkin 24 Ağustos 2023 tarihli 10655 ve 10656 sayılı Kurul Kararlarının Uygulanması Hakkında Kurul Kararı"na ilişkin şu ifadelere yer verildi:
"24 Ağustos 2023 tarihli ve 10656 sayılı Kurul kararı kapsamında belirlenen azami kredi tutarının teminat olarak alınan konutun değerine oranı uygulaması ile 24 Ağustos 2023 tarihli ve 10655 sayılı Kurul kararı kapsamında belirlenen yüksek risk ağırlığı uygulanmasında yapılacak konut malikliği durumu değerlendirmesinde, tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının malik olduğu tek bir konutun bulunması ve bu konutun 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı tespit edilmesi nedeniyle yıkılmış olması veya hakkında yıkım kararı alınması halinde, söz konusu konutun konut malikliği durumu değerlendirmesinde dikkate alınmamasına karar verilmiştir."
aksiyon başladı ellam.
YKBNK da saatlik düşen trend varmış bugün kırmaya çalışacakmış, ama kıramadı tekrar deniyor gibi.
Hiç bir şey olmasa da bir şey oldu ama ne?
az ekran başından ayrılmıştım, deli hacim oldu vadelide.
10.360 satışım var gelirse.
QNB THYAO alıyor diğerlerinde durum nedir
https://twitter.com/KeremSerindere1/...213275/photo/1
Fetch.ai bu kripto 2. SOLANA olur mu :)
Diğer topik iptal mi rallici başkan
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vatandaşın tetikte beklediği hisseleri işaretleyelim. Herifin de gelene verdiği hisseler var. Yanlış ata oynamamak lazım.
Akşam pazarı hisseleri SAHOL, EREGL, HALKB, KCHOL, KRDMD
Vatandaşın daldığı hisseler TCELL, TTKOM, ISCTR, GARAN, VAKBN
400 den fazla hisse artı.
short sakat bence. :drunk:
Çıtak dayuuu şubat vadeli de doğru dürüst işlem yok......zıp zp zıpladı......
Borsa İstanbul Pay Piyasasında23 Ocak haftasında yabancı yatırımcılar 98 milyon dolar hisse satışı yaptı.
koza grubu hareketli
haber mi var acaba
Ya bu viopta terte kalmayan için ne güzel paralar var......ama her şey hileli.......burada......
Şu gübre hissesine dikkat etmek lazım..... İran da fabrikası var.....oralar diken üstünde...... orada olabilecek bir durum hisseyi nakavat yapar......
Son 2 haftadır yabancının hisse tarafından para çıkışı var. Bu hafta yapılan işlemlere bakınca gene para çıkışı olacak gibi.....
Haftaya o rakamları da görürüz..
Daha önce de konuştuğumuz gibi yabancı para çıkarken , içeride gene her hafta halka arz yaparsan sıkıntı yaşarsın..Kafa değişmedikçe netice de değişmiyor....Hep aynı şekilde iş yapıp farklı netice bekleniyor....
Borsa günlük iner çıkar ama bana göre ralli bitmiştir....Seçim sonrası bakacağız...
Para cebinize girince sizin paranız oluyor .Bunu unutmayın...Görünen anlık bakiye sizin değil
iş bence şu dayular
bear abi... dün diyorduya 9600-9700 arası
onun oynadığı artık ne ise, onda bu aralıkta ciddi poz var... AĞALAR birbirini batırma derdinde
bugün spotu alanlar orada longcu, satanlar şort galiba
malum vadeli kaldıraçlı... çok batarsın, bir daha geri çıkaramazsın parayı
ama spot başka... 2 milyarlık thy alsan %10 zarar yazsan ne olur ? 2 ay sonra çıkar zarar
REEDR 2 VESTL ediyor.
Yeni SASA yı bulmuşlar.
9694.........................Long................. .Pislik palanın parasını alalım...................
Nisan vade sağlam işlem geçti.
Şimdi soru şu, short oynayanların stopları mı tetiklendi? (kısa stoplarla işlem yapanlar)
Betası yüksek kağıtların genelinde bir hareket yaşanmış. Tek elden bir hareket sanki.
İzlemeye devam.
bofa,yf,hsbc... heryerden kılıç çekiyor
ak ve teb karşıda olmasa varya... bisti tavana bile çizerler :drunk:
Fiyatlara endirekt üst akıl etki ediyor.
Duygusal zamanlarda yanlış karar vermemek lazım.
Perihan Tantuğ gönderiyi yeniden yayınladı
EKOTÜRK
@Ekoturktv
·
39d
#SONDAKİKA | TCMB döviz rezervleri düşüş kaydetti.
23 şubat haftasında döviz rezervleri 82,48 milyar dolar oldu.
rezervlerde düşüş devam ediyor
SAHOL'de biri vatandaşın hakkını aradı ama yine verdiler gibi.
Allah kuru iftiradan saklasın, aselsin düşeceği kapak gibi belliydi, sen ihaleyi bana yıkmaya çalıştın ama yemedi :he:
Tüpüde şeyttüremedin ahanda üüüle para mara kazanaman, için fitne fesat olmuş senin :he:
Bugün dehşet ötesi kar yazdım :drunk: beni asla yenemezsiniz :yahoo:
Perihan Tantuğ
@perihantantug
·
22d
2 haftadır yabancılar tarafından hisse tarafında para çıkışı var. 14 haftalık para giriş döngüsü bozuldu.
Alıntı
EKOTÜRK
@Ekoturktv
·
45d
#SONDAKİKA | Yurt dışı yerleşik kişiler hissede satış yaptı.
Yurt dışı yerleşik kişiler 23 ocak haftasında 98 milyon dolar net hisse satışı yaptı.
bu haftada çıkış olmuştur 500 milyon dolardan fazla olabilir benim düşüncem