teknik olarak 3,48 üzeri kaldığı sürece görünüm olumlu, altına sarkarsa kısa vadeli pozitif görünüm bozulur. 3,58 seviyesinin kırılamamasına bağlıyorum ben bu tabloyu, kırılırsa 3,79 direncimiz var.
Printable View
teknik olarak 3,48 üzeri kaldığı sürece görünüm olumlu, altına sarkarsa kısa vadeli pozitif görünüm bozulur. 3,58 seviyesinin kırılamamasına bağlıyorum ben bu tabloyu, kırılırsa 3,79 direncimiz var.
3.58 in kırılması seans sonunda gerçekleşebilir kanımca.Ytd dir.
Kendini eksiye hiç salmadı.Sağlam duruyo.Ytd dir
Kapanışa 3.50 uzeri olumlu...su ortamda....y.t.d.
3.58 denemesi yapacak mı acaba ?
ben mepet mağduruyum, kendi yatırımcısını mağdur etmeye devam ediyor, zarrımı çıkarmak için ben geldim buraya o gelmiyor bi türlü mepete,,, bu hisseye dün girdi yüklü miktarda takip ettiğim kadarı ile mepet hariç işlem yaptığı tüm kağıtlarda gün içinde mutlaka zirve hareketini tekrar yapıypr ben yapıcağını düşünüyorum 3,58 i geçmek için..yineye ytd diyeyim
Bende inaniyorum seans sonuna doğru 3.58 denemesi olacak gibi...Kesinlikle ytd
3,32-3,58 aralığının mal toplama aralığı olduğunu ve bu aralığın kısa sürede geçilip artış trendine gireceğini düşünüyordum yaklaşık 10 gün önce falan.. ki görece de endekse rağmen hızlı gelişim yaptı, ancak 3,58 herkes tarafından kırılması gereken bir direnç olarak görülmeye başladıysa bu iş uzar bence.. umarım yanılırım.