Originally Posted by
alicemal
adanali ve vurgun, ikinizde katıldığım mantıklı şeyler yazmışsınız ancak bu topiğin bi kuralı var.
1. Kural: 45 yaş altı yorum yazamaz. İstisnası > 145 IQ belgesi ve orangutandan evrildim yani EQ derecemde anormal yüksek belgeleri getirmek.
2. Kural: 45 yaş üstü yorum yazamaz. İstisnası > 145 IQ belgesi ve orangutandan evrildim yani EQ derecemde anormal yüksek belgeleri getirmek.
Bir dedik 2 kural varmış.
Bu 2 kurala uyulmazsa yönetim çok kızıyor bilesiiz. Bana bişey demediler ancak gerginlik buradan hissediliyor. Benden uyarması.
Bu arada eğer kayyum atanırda millet ses çıkarmaz, yanlarına kalırsa. Sonraki seçimlere kadar abd ile anlaşıp chp yide kapatır. ortada mazlum rolu oynayacak kimse kalmaz.
Alternatif abd yani fetö elemanları olduğu açık olan gül ve babacan tarafının seçim kazanması. Onlar zaten akp kafalaı. tayyipin eğitimli hali. Geçirirken kılıfına uyduranlar. chp gibi.
tayyip, mhp, saadet, iyi parti, aynı kültür ve kafa.
chp ve gül-babacan tarafı aynı tarz, benzer kültür. ama gül ve babacan fetöden emir alıyorlardır, chp ise direk fetönün sahibinden yani CIA dan emir alıyor olmalı.
Bunların hepsi benim görüşüm. Gerçeklerle alakalı olmama ihtiamli yüksek. Sadece mevcut görünüm ve tecrübeye dayalı çıkarımlar, ona göre.
Bende seni adam sanıyodum diyecek varsa çekinmesin desin. Bi sefere ses çıkarmam sinir atsın derim. Israrcı ve takıntılı olanı engellerim ona göre.
Engellemem sizin için vız gelebilir, size koyacak olan yazılarınızın tek harfini bile okumaya tenezzül etmem. Bunu fark ettiğinizde size koyar.(vurgun ve adanalı yı, medenice söyleyenleri kast etmiyorum, önceki engellediklerim gibi takıntılı ısrarcı FANATİK olanları kast ediyorum.)
Her neyse, nerden nereye geldim.