Haberi okursanız , alınan şirketin ödeme takviminde ödemenin bu yıl peşin olarak ödenmeyeceğini,üç yıllık takvime bağlandığını görürsünüz.
Printable View
haberleri matriks den ben yapıştırdım 192 094 milyon dolar / 19 38 dolar kuru ile 3 milyar 141 milyon yapıyor bu sene ödnmiyecek diye bir madde yok 1 nci yıl 2 nci yıl 3 ncü yıl diye yazılmış şirket 2021 yılı 12 aylıkda 2 milyar965 milyon stok varken 7 milyar borç olmuş 2022 / 9 aylık da stok 7 milyar 600 milyon borç 13 milyar 800 milyona çıkmış şirket ham madde zamlarından etkilenmemek için yassı malzemeye yatırmış 2 senedir başka yatırımlar ve türkiyeden söküp amerikaya götürdüğü boru fabrikası montajı ve ilave yatırımları var .
yatırım tavsiyesi değildir
tavan ve kımse yok belkıde ulkenın en buyumeye aday şirketi nasıl coın tarzı hisseler peşinde millet foruma bakınca anlasılıyor twterdada kımse yazmıyor çok yolu var
Arkadaşlar! Genel kurul gündemine ait bilgiler bugün gelir mi acaba?
2 milyar dolara yakın ciro gelebilir.. piyasa değeri yaklaşık 1 milyar dolar.. Şaka yapıyor olmalısınız :)
bana pandemi dönemindeki 20 tl de duran thy yi anımsattı..
Usdtr için öncü gostergemi acaba ,
Bu kadar güzel bir şirketi çogu kuşlu sitedeki hocalarda dahil dogru dürüst yazan yok herkesi uyutmuş gitmiş maşallah...