Özelden sorulmuş doktor bu ne diye:)
pıst 100 düşüncemi dün yazdım .
yeni vadeye aşağı basılarak yeni maliyetlenme ayarı ve kar realizasyonları olarak ben değerlendiriyorum.
Printable View
Bu ülkenin......bu halkın.....kaderi bu olmamalıydı....!!!!!!!!!!!!!!!......??????
100 yıl önce ülkeyi kuran insanın eğitimi.....öğretimi.....vizyonuna bak.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....?????????......
Birde bugün ülkeyi yöneten kasımpaşalı.....TAYYİP ERDOĞAN'A......!!!!!!!!!!!!!!!!.......???????????. .....
Bizleri affet.....GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son 3 günü değerlendirirsek bademler değişik oyun taktiği yaptılar bu bilanço dönemi , hızlı soluksuz yukarı alıp bilanço dönemini önceden fiyatlamış gözüküyor piyasa,önemli olan önümüzdeki süreçeteki oyun planlarımızda bu durum yeni strateji yaratır bana göre ,
gundi sormuştu pıst 100 beklentimi bilanço dönemi için 3900 beklentim demiştim , 4000 bölgesi geçilemedi , yeni hikaye , taze para gerekli bu yüzden seçime daha zaman var bu yüzden oyun testereye döndü , bu süreçte tahta bazlı hareketler beklemek gerek bana göre .
hayırlı tatiller.
.
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), BIST 30 Endeks vadelerarası strateji emirlerinin alt fiyat limitinin hesaplamasında kullanılan k değeri bugün için 26'dan 52'ye çıkarılmıştır.
https://i.hizliresim.com/2b3r47y.jpg
Yeni vade ile birlikte çok hızlı 4200 4400 lere (xu100) gitmesini bekliyorum..
Vade sonu dolayısı ile bazı kağıtlarda bas-çek yapılıyor..
Pozsiyonlar tamamlandıkdan sonra gap li açarak basar gaza..
''Burası düşmez,düşse bile hemen kalkar'' algısı-güveni shortçular için mazot oluyor.:)
Bu sadece düzeltmemi yoksa %20 lik düşüşün başı mı?...KİMSE BİLEMEZ..onun için sistemlere tabiyet,özellikle bu zamanlarda önemli.
Agresif short devam..ama 2 sistemden birisi bile al derse,POZ. KAPANIR.