Dedikodular GBP 'li paritelerin gap yapacağı yönünde...
E GBP 'de dünyanın çivisi sayılır. O yerinden çıkarsa kocaman taşlar yerinden oynar....diye mantık yürüttüm...
Printable View
Allah sizi affetsin :) Resmi indirip AVATAR güncelleme ekranında UPLOAD etsenize :)
Bu arada bu link: Yapay Zekaya Gider
https://www.bing.com/search?q=Bing+A...5AE0E608236ACA
açılan ekranda "bana şu şu şu şu şu özelliklerde bir resim oluşturur musun" diye yazıp ENTER a basın....ve yapay zekanın hazırladığı resimlerin tadını çıkarın...
1- Üye Kontrol Paneli
2- Avatarı Değiştir
3- Dosya Seç
https://i.hizliresim.com/nkow2p8.png
Oyun bedava...ama oyuna para harcayarak diğerlerine nispeten üstün olunabilen bir oyun. Ve oyunluktan çıktı sayılır. İnsanlar istatistiklerini yükseltmek için tabiri caizse babalarını satmaya hazırlar.
Hiçbir "mükemmel" tank yok. Hepsinin kendince iyi ve kötü yönleri var.
Şahsen ben Fransız Ekolünden hoşlanıyorum. Yok denecek kadar ince zırh, tehlike anında cephe değiştirebilecek kadar hız, uzun telsiz mesafesi, isabetsiz de olsa işe yarar top...
Oynarsak güzel olur hakikaten.
Bence bulaşmayın. Çünkü bizim yaşlardaki erkekleri çok kendine bağlayabilen bir oyun. Sonra kendinizi internetten tank maketleri sipariş edip, evde onları monte ederken bulabilirsiniz.
Daha yeni geldim eve ve yiyecek bir şeyler hazırlıyorum. Yemek ocağın üstündeyken foruma bir bakayım dedim.
Bugünkü tahminim tutmamış, ilk üçe girememişim. Formülde herhangi revize yapmayacağım. Tamamen katılımcı sayısının azlığına kesiyorum faturayı.
Çok ciddi şekilde iddia ediyorum ki, 150-200 katılınca olsa... Önümde durabilene aşk olsun!!!
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak bu çok mantıklı, forum kademesine göre katsayılandırabilirim her bir katılımcıyı. Daha isabetli sonuçlar elde edebilirim.
İşi bozan aslında ayhan bey :) Öyle uzak bir tahminde bulunuyor ki o yüzden onun olduğu veya olmadığı diye iki hesap yapmak zorunda kalıyorum. Alacağınız olsun ayhan bey :)
Yani bu durumda bugün için 3 ihtimal vardı:
1- Ayhan Beyli İhtimal: 4710,82
2- Ayhan Beysiz İhtimal: 4813,56
3- Her İki İhtimalin de Ortalaması: 4762,19
Ben bunlardan ikincisini tercih ettim. Keşke üç numarayı tercih etseydim. Hem o kimsenin kalbini kırmayan bir ihtimal :)
Yarın üç numaraya oynicam...
Bu arada size de selamlar 7 Bey :)