bedava danismanliga bir sure ara verdim :)Alýntý:
11.72 de ikili tepe direnç oluþturdu xbank 4850-4950 test edip 5250 yönelmeden ralli malli olmaz 4750-4890 konsolidasyon devam eder.
teknik yönden okuyana faydamýz olsun 3 haftaya günde 1 kez buralara giricem yoðun iþ programý var yaþ gelmiþ 44 artýk ekran karþýsýndan bilginin sadakasý modunda yazmaya gerek yok.
benim gördüðüm þu BDDK AYLIK VERÝLERÝNDE FAÝZ DIÞI KOMÝSYON ÝÞLEM GELÝRÝ VE MENKUL KIYMET GELÝRLERÝ net karý kutarmýþ bu devam eder artan kredi faizleri ilave katký sunar senelik %30 net karlar artar 540 milyar tl net kar ile 2023 kapanýrsa çok iyi yerlere geliriz beklentisindeyim .
bddk nisan raporunda verilere bakýnýz
2022 boyunca faiz dýþý gelirin faizi dýþý gideri karþýlama oraný %60 mýþ
bu oran %90 çýkmýþ gizemli bir el bilançoda faiz dýþý gelirlerin maliyetine habra kadabra düzeltmiþ havasýnda duruyor oysa deðil
diðer provisyonlar
iþlem ve komisyonlar
diðer fazi dýþý giderler abartýlý þekilde düþük yazýlmýþ banka bilançolarýna bu resmi yatýrýmcý yazýsý ile bankaya sorup yanýt bekleyeceðim bir konu YATIRIM AHLAKI buynu gerektirir,
muhtemelen içerini anlatmak zorunda olmadýklarýný anacak açýklayabileceklerini ifade edip 1-2 örnek vereceklerdir.
çok özel bir durum mu var masraflar SÝHÝRLÝ DEÐNEK DEÐMENDEN NASILDA BÝRDEN DÜÞÜVERDÝ
DEPECHE BEY belki biliyordun bu konuda musabecim de uzman deðilim bankacýlýkta DÝÐER gider konusunu bankalar açýklamak zorunda deðil diyor bana ,