24 Mayıs da kaldın sen bahriyeli. Oraya iğneledim seni. :drunk:
Ohhh....
Printable View
Murat cım yanılıyor.
Reis halkın verdiği mesajı aldı.
ekonomi aynen devam diyebilirdi sonuçlara göre ama hem piyasadaki hem de halktaki sorunu gördü yeni bir yola girdi.
Bu murat gibi cinyıs ekonomistlerin anlayamadığı şu sokaktaki ekonomiyi reis hepsinden iyi ölçüp biçiyor anketiyle araştırmasıyla şunla bunla.
Bunlar kitaba bakıp esnaf para doğrarken esnaf darda muhabeti yapıyor.
Ya da hayvancılık öldü diyorlar.
Sektörü net biliyorum misal hayvancılık şu an tarihinde görmediği parayı görüyor.
Neredeyse normal ekonomi kadar paralel ekonomi oluşmuş . Artık ne kadar kayıtdışı ise... Yol gecen hanına donmis ülke ayrıca Suriye'nin kuzeyinde senyoraj geliri oluşmaya başlamış vs. vs. Tırlarla uçaklarla para, altın sevkiyatı olan bir yerde resmi verilerle analiz yapmak ne kadar doğru bilemedim. Sokağın nabzı daha onemliRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsalarda, grafikte görülen formasyonların (yönü fark etmez) çalışması için sadece görünüyor olması yetmez..
Momentum, hacim, para girişi/çıkışı vb. gibi kriterlerin de formasyonu desteklemesi gerekir..
Bunların dışında en önemli faktör ise piyasanın iştahıdır denilmiş adam haklı değil mi hocam...