söz konusu celebi olunca oluyor malesef 40 dan satsaydık daha karlıydıkk yemişim temettüsünü 32 33 ler ekliyorum ben aşagıda 2 ayda temmetüden dolayı süründürür bunlar :D
Printable View
söz konusu celebi olunca oluyor malesef 40 dan satsaydık daha karlıydıkk yemişim temettüsünü 32 33 ler ekliyorum ben aşagıda 2 ayda temmetüden dolayı süründürür bunlar :D
36xx almıştım dün jant ın temettü hezimetini görünce dün 40xx verdim zaten temettüden fazla aldım benden bu kadar
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 2018 yılının Ocak-Şubat ve Mart aylarını kapsayan ilk üç aylık döneme ilişkin Türkiye'ye gelen turist rakamlarını açıkladı. Kurtulmuş, " İlk üç ayın rakamlarına göre 5 milyon 138 bin turist, Türkiye'ye gelmiştir. Bu geçtiğimiz bütün yılların rekorudur. İlk üç ay olarak geçtiğimiz yılla kıyasladığımızda yaklaşık yüzde 35 - 36'lık bir artıştır" dedi.
BU SENE TURİZM'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILIR,HAVACILIK ŞİRKETLERİ AÇIŞINDAN OLUMLU,
NEDEN BİLİYORMUSUNUZ TÜRK PARASI PUL OLMUŞ DEĞERİ KALMAMIŞ , ADAMLARIN 1 EUROSU 5 TL YANİ BEDAVAYA TATİL YAPMAYA GELİYORLAR HEPSİNİN DERTLERİ BU BEDAVA,,İSPANYA PAHALI İTALYA PAHALI YUNANİSTAN PAHALI E O ZAMAN NE KALDI KENDİ PARASI DEĞERSİZ TÜRKİYE ,,
ÇELEBİ için beklenti bitti 40 lardan satanlar şanşlı tekrardan piyasa değeri 860 milyona indi gene bedava piyasa değeri ;;lakin artık sürünür durur dikiş tutmaz
Sadece alış maliyet düştü, hesaba para yatmadı. Herkeste durum böyle değil mi?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 yıldır Çelebi hissedarıyım. Hiç satmadım. Sanırım 4 yıldır temettü alıyorum, ana para olarak yaptırdığım tüm meblağ temettü olarak bana geri döndü. Hisseyi taşıma bedeli bana 0 TL diyebilirim.
Maliyetim de 5 yıl içinde ciddi miktarda düştü. Sabrımız varsa, hisse senedi sahipleri yatırımcı dostu ise, her şekilde kazanabiliyoruz. Uzun vadeli yatırımı tavsiye ederim.
amk iyiki temmettü verdi ya vermeseydi kim bilir nerede olurdu tekrar 34 bandına döndü 40 dan satmadık gelde buradan sat şimdi bilanço da makyaj yapıcaklar sanırım bi beklentide kalmadı atrık 1 yıl daha bekletir bizi o.... ççç