https://i.hizliresim.com/rxdoo6v.jpg
Ben de Kürtmen'im...Bir önceki mesajda, ''defol Yörükelim'den'' diyor. Türkmeneli var da Yörükeli nereden çıktı?
Printable View
https://i.hizliresim.com/rxdoo6v.jpg
Ben de Kürtmen'im...Bir önceki mesajda, ''defol Yörükelim'den'' diyor. Türkmeneli var da Yörükeli nereden çıktı?
Olurdu....Sorunun kaynağı çok gerilerde, Osmanlı Devletinin en parlak döneminde, kardeşini öldürmeyi kanun maddesi yapmayacaktı, buna dayanarak, Aristokratları oluşturabilecek tüm yapılar yok edilmeyecekti.Alıntı:
Besim Tibuk : Padişah ve halife sembolik olarak durabilirdi, devletin ismi de Türkiye olarak değişmemeliydi.
İstiklal Harbi zamanında Ankara Hükümeti vardı, yeni devletin adı da Ankara Cumhuriyeti olsaydı, ben Kürt'üm, ben Laz'ım diye bir tartışma olmazdı.
https://x.com/RealAlexJones/status/1855734658199433354
Harris'i getiremezler de Trump'a suikast mümkün. İç savaş çıkar. Abd'nin geleceği çok karanlık. Linkte video var.Alıntı:
Alex Jones
@RealAlexJones
Coup Alert! Democrat Deep State Is Planning to Install Harris in Presidency Before Trump’s Inauguration, Then Trump Will Be Conveniently Assassinated, Next False Flag Terror Attacks Will Provide Cover For Martial Law to Be Declared — Must-Watch/Share
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Darbe Uyarısı! Demokrat Derin Devleti, Trump'ın Göreve Başlamasından Önce Harris'i Başkanlığa Getirmeyi Planlıyor, Sonra Trump Uygun Bir Şekilde Suikast Edilecek, Sonra Sahte Bayrak Terör Saldırıları Sıkıyönetim İlanına Örtü Sağlayacak — Mutlaka İzleyin/Paylaşın
Mesajın altında çok ilginç bir yoruma rastladım:Alıntı:
Dogu Ergil
@DoguErgildogu
·
58d
Kürtler, Ortadoğu siyaset sahnesinde hep senaryosunu başkalarının yazdığı oyunlarda küçük roller oynadılar. Senaryo yeniden yazılıyor....
Lütfen bundan sonraki iki cümleyi siz yazın.
Doğu Ergil'in cevap verdiği bir başka mesaj şöyle:Alıntı:
"Konstantinopolis'te Latin serpuşu görmektense Türk sarığı görmeyi yeğlerim" Kürt versiyonu yaşanabilir.
Alıntı:
Mahsun👉65
@Mahsun6574
·
36d
Çok dil çok din çok millet tek bayrak
Alıntı:
Dogu Ergil
@DoguErgildogu
·
33d
Bu formül muska haline getirilmeli. Belki o zaman önemsenir.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Hackerlar, Emniyetin kullandığı POLNET üzerinden veri sızıntısı başlattıklarını duyurdu.
Kontrol ettiğimde bu senenin başında aldığım telefon numarasından ortaokulda aldığım ilk numaraya kadar her şey çıkıyor.
3 gün önce yeni bir numara aldıysanız maalesef o bile çıkıyor.
Alıntı:
Bombacı Mülayim (Vedat KILIÇEL )
@BOMBACIMLYM77
·
5s
Polnet kapalı bir sistem, nasıl girebilirler ki?
Alıntı:
Argeolog
@argeolog_
Polnet'e dışarıdan bir vatandaşın şu günün şartlarında pek olası değil. Veri çekebilmek için kullanıcı adı ve şifre ile authentication yapmış olsalar bile IP filtreye takılırlar. Polnet bize yetki verdiğinde biz araç çalıntı mı, araması vs var mı ? web servislere request atabiliyorduk. AVM'lere plaka tanıma şartı getirilince, Polnet sorgu web servisleri de kapatıldı. Şimdi avm'nin bulunduğu en yakın, karakola server kuruluyor ve bu serverler polnet'e erişiyor. yani veriler çalındıysa, karakolları bir gezmek lazım.
Fatih Eryılmaz
@fatiheryilmaz0
Nerede bir Türkün veya Türk kültür coğrafyasından kardeş bir milletin başı sıkışsa ister Türk 007’ si, ister Türk Süpermeni veya her ikisi birden diyebileceğimiz Kaşif Kozinoğlu vardı.
Gidiyor ve bir ordu kadar vazife ifa ediyordu. Bakın bugün 1 tane Kaşifiniz yok.
Azerbaycan (Karabağ) KÖROĞLU
Bosna da Kemal Korkmazoğlu (Fedai)
Afganistan'daki Tora Bora Dağlarında KARTAL diye bilirlerdi.
Bordo Berelilerin KAHRAMAN idolü,
ABD'liler için BAŞ BELASI idi.
Nahçıvan’da Harp Akademisi kurup, burada Türk Cumhuriyetlerinin subaylarına kurmaylık eğitimi verdi.
Azerbaycan’da Ermenilere karşı, Çeçenistan'da Ruslara karşı, Bosna-Hersek’te Sırplara karşı savasti..
Bu savaşlarda iki kez gazi oldu..
Rahmetli Elçibey’in de, Cevher Dudayev’in de, Aliya Izzetbegoviç'in de, gizli Genel Kurmay başkanlıklarını yaptı..
Düşmanın mermileri öldüremediği Kaşif Kozinoğlu, CİA/FETÖ işbirliğiyle atıldığı zindanda şehit edildi.
Türk milleti sen ve senin kardeşlerin rahat etsin diye yaşadı, savaştı ve can verdi. Şehadetinin 12. senesinde intikamı hala alınamadı.
Ülkenizin arslanına sahip çıkmadınız………….
“ ÜLKENİZİN ASLANLARINA SAHİP ÇIKIN, YOKSA DÜŞMANLARINIZIN KÖPEKLERİNE YEM OLURSUNUZ."
KAHBE kumpaslar sonucu şehit edilen ülkenin arslanını rahmetle anıyorum. Ruhun şad olsun Türkin yiğit evladı.
Şehadeti üzerine “fazla spor yapıp kalbini yorarak öldü” diye konuşanlar müptezellere, tüm kumpasçı FETÖ’cülere ve onların yancılarına da lanet diliyorum.
#KaşifKozinoglu