Karel'de de aynısı oldu
Teşekkürler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Kemer merkez maliye karsisi
Antalya/Kemer/Turkuaz Hotel.
Bol borsa sohbetli bir tatil gecirmek isteyen tatilcileri agirlamaktan memnuniyet duyarim.
Rte nin secilme riski bisti vurdu.
Allah (c.c.), hiç kimseyi ülkesinin ekonomisi bozuluyor diye sevinecek kadar "********" yapmasın, gerisi hallolur. Para kaybedilir, kazanılır...
Arkadaşlar Türkiye öyle bir halde ki şuan kinle beslenenlerle dolmuş .. İnsanları öyle bir hal almış ki düşen görünce oh olsun demeye bunu da bir meziyet bilmeye başlamışlar -.- Ülke batsın diye totem yapanı bırak dua edeni , bundan haz duyanı var hemde orgazm derecesinde !! Şuan bu durum tavan yapmış boyutta tarihin en yüksek rakamlarında dır büyük ihtimalle çünkü seçim Arefesindeyiz..
Neyse ben görmedim ki halkının özgür iradesi ile seçimlerini küçümseyen aşşağılayan ve hor gören bir güruhun sonunda mutlu olduğunu görebilen olursa da beri gelsin Sonuç Olarak '' Bir toplum gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsa gerçeği söyleyenlerden o kadar nefret eder. '' demiş adamın biri .
Borsa da sadece sabır edin kim kazanırsa kazansın sadece seçimin bi şekilde geçmesi atlatılması lazım .. Y.T.D
Allah kimseyi koltuklari ugruna ulkeyi batiranlari savunacak kadar aptal yapmasin
Aylık aşağı kestiği zaman topic kapatılmalıydı.
70 binden 120 bine kar edenlerin yuzde 99 u şu an zararda.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aptallar ihya olur ama serefsizler olmaz malesef
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar lütfen özelden mesaj atıp kavga edebilirsiniz sayfayı kirletmeyin Burası siyasi görüşlerin paylaşıldığı bir form değil
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu endeks seviyesini kabul etmiyorum...
:rtfm:ne yapsak ki...
Endeks 120 binden 95 bine gelmiş, Bloomberg kırmızı flaş yazı geçiyor, "Bist Ayı Piyasasına Girdi..."
düşen piyasa, trade edebilen yatırımcı için kazançlı fırsatlar sunar. nakitte kalabilmek ve alım-satım seviyelerini beklemek en önemlisi.
bir süre tepkilere oynamak ve uzun soluklu çıkış hayal etmeden al-sat yapmak en uygunu. ytd.
Şahsi fikrim ama Bitcoin daha fazla güven veriyor Sanki bizim biste göre Allah hisse senedinde kalanlara yardım etsin
bu topikte 25 yıl boyunca birikim yapıp,O birikimlerini biraz da borsada değerlendirmek isteğiyle varlarını,yoklarını ortaya koyan bie sürü insan,yatırımcı var.
memleketin geldiği ekonomik durum ve finans sektörünün olumsuz durumu ile ilgili,canı yanmış yatırımcı birazcık konuştuğu zaman;
-niye hemen siyaset yapma,diye söylemler niçin söylenir,anlaşılır değil.Sizin canı acımıyormu.
zorlamı aldırdılar hisseleride gelip burda veryansın ediyorsunuz borsa adı üstünde inerde çıkarda bilmiyorsanız ne işin var kurtların oldugu arenada bizde kaybettik olabilir kaybede kaybede öğreniyoruz işi.
1-borsada kaybedilen yine borsada kazanılır
2-ihtiyacın olmayan para ile oynama
3-paran degerli madem faiz vb .degerlendir.
tarza,üsluba bak.:rtfm:
Lütfen az Cüneyt Başaran seyredin dinleyin bişeyler yapın :))
Aslı soruyor, piyasa her istediğinde faiz mi yükselteceğiz?
Cevap çok güzel: Eğer sen göbeğinden Global piyasalara bağlıysan ve piyasaya bu fırsatı verirsen, her isteğinde vermezsen işler sarpa sarar.
Yani tamda bu günleri anlatıyor
ALINTIDIR
"Dünya bankalarının TR'ye verdiği borç miktarı 224 milyar dolar"
Kapıdaki alacaklılar:
İspanya bankaları:82,8mlyr$
Fransa:34,4mlyr$
ABD:17,4mlyr$
İngiltere:16,8mlyr$
ALMANYA:12,7mlyr$
Japonya:11mlyr$
İsviçre:5,8mlyr$
Kore:1,5mlyr$
EE hani burda IMF ye vereceğimiz borç miktarı yok, işte böyle değerli dostlar, eğer kolu bacağı bu kadar kaptırırsanız adamlar her istediğinde istediği faizi verirsiniz vermezseniz dolar fırlar enflasyon fırlar, en sonunda onların istediğinden daha fazla faiz de verseniz onları mutlu edemezsiniz.
Şimdi biri çıkar siyaset yapma der, bu rakamlar siyaset değil, bunlar ekonomi ve yazdım diye bana kızmayın. Bu borcun müsebbibi kimse onlara kızın.
:plc::plc:
En zirvede ben topigi kapatacaktim.
Ama kapatma dediler.
Devam ettik. Ama gercekten oyle bir planim vardi.
Ayni imzamin son evresi oldu. Bu son evrede olaylara insanlar inanmadi.
Herkes 130 bine odakliydi.
Ben bu ayliklar daha kesmeden macd aylik aciyi aldiginda 115 binde borsanin bittigini soyledim.
Sadece özel senetler var artik dedim.
Simdi bunu o zaman anliyamayanlar yasiyarak gordu.
Bazi tecrubeler yasiyarak ogrenilir.
Su gelinen noktada kagitlar yuzde 100 dusmus. Cogu dipte ölmüş.
Dip kalkisi yapan hala cok cok özel senetler var.
Inanilmaz firsatlar var.
Bu firsatlar sirayla degerlendirilir.
Ama cash olacak.
120 den 95 e gelene kadar portfoyu eriyenler bunu yapamaz.
Önemli olan oradan buraya gelirken simdiye kadar ettigimiz kar ı piyasaya vermemekti.
Bunu basaranlar ve sansli olanlar bundan sonraki firsatlari yakalayacak yada yakalamak icin ugrasacak.
Üstad seçim ve sonrası için tahminleriniz nedir? Birde fırsst kağıtlarını sizin ilan ettiğiniz kağıtlardan biz mi seçeğiz yoksa bi işaretiniz olacak mı?
Örneğin: Fener, yünsa, karel ve petkim gibi mi?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yünsa sen varya seeeen
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Petkim'in dahada olumsuz nesi var
Sonar 2 milyar dolarlık yatırım kararı almış
Ben bu petkimi aldı varsa batsın ekrana bakmam
Memleket yenileme kadar kalın sağlıcakla çıkıyorum Petkim'de beraber uzun ince ince bir yola ytd
Bu iyiydi...
Bir kişi koltuktan inmemek için ülkesini perişan ediyor ise altına mıçmış olabilir...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Tuprs cilari tebrik ederim. :bravo: Yarin az daha yukselme ihtimali var, sonra vedalasirim bi sure .
YTD
Sevgili arkadaşlar,
en aktif en dolu yorumların yapıldığı yer burasıydı.
Anlamadım gitti ? neden bu kadar suskunluk oldu?
Nereye gittiyseniz haber verinde geleyim bende:))
ADESE haftalik kitap tarifi sonda...
15 dakikalikta sona geldi
fena gidecek gibi duruyo..
Su an fiyat 2,26
Bunun adı Borsa bir arkadaşım thy aldı sabah kafiyesi geldi aklıma)