Coinlere göz atma vaktiniz gelmiş bence. :party:
Printable View
Türk parası kıymeti koruma kanunuyla daha önceden sınırlamalar vardı ama bu kaldırıldı . Yanı yurt dışına şahsi hesabiniza da para gönderebilirsiniz bu konuda size kimse hesap soramaz . İthalat ve ihracat işlemleri zaten serbest ama bunun dışındaki şahsi İşlemlerde 50bin dolar üzerinde sadece ilgili bankanın merkez bankasına bildirim zorununlulugu var banka bu yüzden size niye gönderdiğinizi soruyor ama sorgulama hakkı kalktı.
5 senedir takipteyim. Benim gözlemim de aynı dolar gibi btc de bir defa gördüğü yeri unutmuyor. Şu anki yeri de bence makul. Komple giriş olmasa da zamana yayarak riski minimize etmek mümkün.
%30 taşıyorum en ufak korkum yok. Her ay üzerine ekliyorum hatta. En kötü halde bile BTC'ye TL'den daha çok güveniyorum diyebilirim.
*YTD :cool:
Rahmetli babam derdi bu ulke neleri gordu ,o yuzden korkma derdi ekonomik krizlerden.
Merak ediyorum hic bugunku gibi bir duruma dusmus muydu ?
Duzenli geliri olan birisiyim ancak kazandigim para resmen eriyor.
Dolar alsaniz olmus 4.65
Altin alsaniz zaten dolarla hesaplaniyor..
Mevduat ta param dolarcinin 1 gunde kazandigini ben 1 ayda zor kazaniyorum..
En kotusu de bankada ki param yarin kalktigimda buhar olur mu ? bu dusunce en kotusu..
Dolari olanlara bakiyorum ancak sevinc naralari atanlar su an bas bas bagirilan kambiyo rejimi,kambiyo kontrolu vb sistemlerle yillarca kazandiklarini 1 gunde verebilirler..
Yoksa tum bu kambiyo sistem secenekleri hurafe mi ? su zamanda boyle bir adim atmak intihar degilmi hukumetler tarafindan ?
USDTRY de kiriş kırıldı...... bundan sonra bazı arkadaşların dediği gibi 4.70 den dönebilirde temel rasyoları bozulmuş hisse gibi TRY
sürekli değer de kaybedebilir.... Yani arjantin otobanına girmişiz görüntüsü hakim....... Bu arada özellikle gıda tarafında artık haftalık zam yapıyorlar -biraz da ramazanın etkisi var---
hayırlısı bakalım...........
Turkçe çevirisi nedir
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ingilizcesi iyi bir arkadaş bir kaç cümle ile bize özetlese ne makbule geçer.
Eskiden Ramazan geldi diye Migros, kent gıda, Tat vesaire alınırdı bu sene Ramazan bereketi niyetine dolar alınıyor.
Rallici Başkana söyleyeceğim haftalık hisse yarışmasında dolarıda koysun yoksa beni uzun süre göremez o yarışmada.:oleyo:
yeniden geliyor yilan oglu rekor tazelemeye….
4,6646 +0,0887 +1,94%
4,6669 +0,0910 +1,99
Euro/TL 5.5012
4,6732 +0,0973
4.67 oldu way
Endişelenmeyin sevgili yolcular, kaptan pilot duruma hakim. Eşhedü...
tovbr tovbe…..
Müdahale gelmezse 7 Hazirana kadar 5 i görür bu
faizler artmazsa 2-3 aya 6TL olur
secimlerden once faizler artirilmayacagina gore demekki
secimlere kadar hergun bi 10 kurus koyun ustune hesap edin
mavi hapı çifter çifter yutmuş bi dolarla karşı karşıyayız
investing.comda cok yaratici muhabbetler donuyo….
joleli trt haberde konusuyomus…. haala tl ye gecin diyomus….. onlarda vuruyolar kirbaci….
Bu akşamüstü bankalara gönderilen kararname ile Türkiye'de işletmesi olan,devletten destek alan kısaca parası,dövizi olan "Göçmen Statüsündeki" yabancıların yurtdışına para çıkışı yasaklandı...İddia bu...
Hala program yapıyorsa pes yani
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel sektör döviz kredilerini temerrüte düşürecek döviz kuru sınırı bu değerlerde aşılmış olmalıydı. Ancak 2 ay önce sanırım bu temerrüt eşiğini bilinçli olarak yukarı çekebilmek amacıyla en başı çeken 8-10 firma ile kredi yapılandırması yapıldı.
Böylelikle de kısa süreli de olsa döviz kredilerinin daha yüksek bir döviz kuruna dayanabilmeleri sağlanmaya çalışıldı.
Akaryakıttaki ötv'nin de otomatik olarak düşürülmesi bugünlerde yaşadıklarımızın önceden planlandığını gösteriyor.
Ancak bir şey unutulmuşa benziyor, her konuda strateji üretebilirsiniz ama para ile oyun olmaz, riskli strateji kurulmaz. Çünkü para ve sermaye her zaman kazanır.
Ses seda yok..
Sabit kur mu geliyor diye endişem artıyor. Bu da bir nevi müdahale olacak. Sonu acı reçete olsa da...
[IMG]https://i.hizliresim.com/X6WBa5.png[/IMG]
16 iş gününde %16 oha yani
% 7 ye bakar (5 olması için)
üstelik daha 15 gün var toplantıya
Dağlara taşlara gözünü dikti....Alıntı:
Originally Posted by drv
bakımsızlıktan lağıma dönmüş havuz medyasını açıyorsun ülke NORVEÇ, İSVEÇ, FİNLANDİYA. sokağa çıkıyorsun PAKİSTAN
:)