dollar bazli ucuzdu ama tl bazli pahali idi,
tl bazli fiyati 11 den 6 ya düşünce dollar bazli da ucuzun ucuzu oldu .
suan alınabilir ama tl bazli hâlâ yüksek
Printable View
dollar bazli ucuzdu ama tl bazli pahali idi,
tl bazli fiyati 11 den 6 ya düşünce dollar bazli da ucuzun ucuzu oldu .
suan alınabilir ama tl bazli hâlâ yüksek
Full almadisa kenarida biraz da parasi varsa rahat cikarir.
Spot da zarar yok zaman kaybi var.
Full aldisa dahi 1.5 2 yila cikarir o zarari
Ki car cop spek kağıtlarıyla bankalar en cok dusenler bunlarda yakalanan bile cikarir zamanlar.
120 bin tepedeki seviyesinden daha yüksek sanayi hisseleri gorduk 85 binlerde
Spot malin olsun yat uyu dusunme
benim aklıma ne geliyor. geçen gün yeşiladayı dinledim. alınır diye konuşuyor. peki bu endeks 65 binden gazlayıp 120 lere gelmedimi. ee.. nasıl ucuz oluyor
Halkbank olayı çözülmeden banka kağıdı tutmak riskli..
Bir gece ansızın haber gelecek..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir şey diyeyim, yabancı yatırımcıyı hükümet kaçırdı. Neden derseniz malum kişi borsayla çok ilgili. Ve yerli ve yabancının parayı hüpletmek için insider haberlerin ardı arkası kesilmedi.
Örneğin, dolar yükselişe geçtiğinde çıkıp faize kafa tutmalar doları kasten ve hile ateşini yükseltti. Jölelinin dolar 1,80 e gelecek demesi, danışmanım artık dolar düşmemeli demesi, vatandaşa dolar bozdurun manipülasyonu, görün dolar nasıl düşecek manipülasyonu, doların artık işi bitti manipülasyonu, bunların açık ve net göstergesi.
Kaldı ki bloomberg yorumları dahil kötü olduğunu bildiği halde dolarla ilgili yorum yapmadılar gerçekleri konuşamadılar, konuşmadılar.
Ciddi söylüyorum yabancı da para kaybetti. Yandaş borsada da kazandı, dolardan da kazandı.
Ve malum kişi insider yapıp piyasayı yönlendirdiği sürece bu işin çıkar yolu yok.
Amerikanların bastırmasının en büyük sebebi bu.
Benim begendigim ekonomistler sunlar
MAHFI EGILMEZ
UGUR GURSES
ATILLA YESILADA
ERKAN SAHINOZ
GIZEM ALTINSAC
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuz hisse buldun mu alip yastik altina koyacaksin biraz biraz.
500 1000 er tl isc petkim tupras aselsan dustugunde alip atiyorum azar azar.
Zarar mi kar mi bakmiyorum bile.
Yedekte her zaman para duracak.
Endeks 75 e gelirse bunlar zararda diye asla stres olmam yedeklerle alima devam ederim.
Onemli olan vob da terse gelmemek.
Birde o dip bura destek direnc masali ky icin degil
Ky nin en buyuk dostu sabir dir
yabanci kacti hikayeleri her 5 yilda bir tekrarlanir.
önceki gun cokısacı arkadaş cevap vermişti ybtakas orani 61.45 idi
bugün 62.15 falan heralde
mal olduğu gibi duruy ellerinde
Birde Herif kod adlı biri türemişti hatırlarsanız.. herifin kendisi malum kişinin parası idi zaten. Yurtdışına çıkarıp, ordan buraya sokup yabancı parası gibi işlem yaptığını çok az kişi bilir, analiz eder. Bilsede gerçeği okumaz.
Trump ın twitterleri kesildi, Abd süre vermişti papaz için.. Ne oldu da gündem kesildi??
Trump ın burda tower ı var. Tower açılışını yapan da malum zat. Paslaşarak işlem yapıyorlar sağ olsunlar..
Aynen herdaim bahsederim bende bu mevzudan..
Ee Galata'nın bebeleriyle i$ tutmu$ yıllarca, hemen arka mahallenin varo$'u style kom$u ya bu da yürüme mesafeli..
Bi de Abdüldülhamit $eysi var honey tamamdır i$te gerisi böyle ta en ba$ından borsamız kurulduğundan beri yava$ yava$ ve bugünlerimize.
3 ü bir arada
YABTKS
XU100
USDTRY
http://BB26.16MB.com/20180906002051.png
Yukarda dedim bozkurt ağabey. Ülkenin en tepesi ağır borsacı. Abdülhamit bu yüzden idol.
Abdülhamitte baş insidercıydı. İnsider ın ağababasını yapınca yabancı malı çekti, haliyle Osmanlı ekonomisi battı, ama Abdülhamit dünyanın sayılı zenginleri arasındaydı tam tersi:)
Yabancı olsa 4 dolarlık Garan 0,90 düşer mi?
Yabancı dediğin,futbolcu türkücü.
İhale alan işadamı..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yillar once ilk basladigimda gram altin almistim.
100 civaridi galiba
Biraz dustu panik oldum zirzop bi grafikci yorum atiyordu gunluk bultende yok iste ora kirilirsa 50 lere kdr duser haliyle etkilendik zarara verdik
Su an 5 katina cikti gram altin.
Spot al bekle gerisi goy goy
Yabanci bir cirpida cikamaz. Cikarsa garanin yuzde 15 dustugu gibi hareketler goruruz. Mali karsilayan olmaz ise kagitlar taban olur. Bunu da kimse istemez. O yuzden benim icin yabanci takas orani bir anlam ifade etmez.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ü bir arada
xu100
dax
djı
http://BB26.16MB.com/20180906003013.png
3 ü bir arada
xu100
usdtry
tahvil
http://BB26.16MB.com/20180906003343.png
Dollar düşmeye devam ederse faiz maiz artmaz. 7 lira üzeri aksiyon almayan MB kılını bile kıpırdatamaz. Ha enflasyonun politika faizini geçmesinden mütevellit piyasada karşılığı yok hükmünde, ayıp olmasın mahiyetinde ufak bir artış yaparlar. Zaten en geç Ekim ayında enflasyonu da haklayacaklar.
Hükümet devirmek isteyen yabancıya sor bi de istersen.. Nası ılımlı islam siyaseti getirmek istediklerinde zemin hazırlandı ise misal.. Ki bu tur halkın en az yarısı hazır hatta fazlası artık.
Bu güruh İstanbul'u çeyrek oylarla, memleketiyse 1/3'le alabilmişlerdi..
benim anlayışıma göre yerli yabancı diye bir şey yok. pala önüne geleni öttürüyor. yani siz yabancı aldı diyemi alıyosunuz, sattı diyemi satıyosunuz? bu piyasa tek elden yönetiliyor. dikkat edin pala oyuna girmeyince yaprak kımıldamıyor yazıyor alıma iki milyon lot satıma iki milyon lot. hadi kıpırdatında göreyim. ama girince süpürüyor. aradaki yerli yabancı herkes aynı durumda.
Zahmet oldu Bear_Bull bayım thanks..
Bunlardan herhangi birini hatta en vahim olanını Dow-Dax-Bist(döviz bazlı) olarak üçleme yapmalı..
Manzara görünen köy olur..
Selamlar..