Aleyküm selam abi emeklerinize sağlık. İyi akşamlar
Printable View
Aleyküm selam abi emeklerinize sağlık. İyi akşamlar
Yorumlarınız ve emeğiniz için teşekkür ediyorum üstadlar, hayırlı geceler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Celik hocam. Ingiltere ile yapılan anlaşmalar. Ve döviz girişi tekstil sektörüne yararmı? Başka hangi sektörler iyi olur ....
İlk defa yazdım celik hocam, bizim hisseler kaynadı gibi.... bntas glyho.... cevap versen, yanlış vagonda beklemeyelim
İngiltere ile geçmişte yoğun olarak hangi sektörlerde ticari ilişki içinde olduğumuza bakılabilir, sektöre göre ithalat/ihraç rakamlarına ulaşılması halinde, sağlıklı bir fikir verir muhtemelen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ateks olmasın sakın
Glyho hisseyi uyutuyorlar yatayda ama topluyorlar 4.80 üzeri 3 kapanış uyandı dedirtir ytd
mebes mndrs ne olacak :)
gsdho toplu aldığın zaman ekrandan atman lazım izlersen adamı verem eder :):)
b listesini hazırlıyorum bu eşşek gsdho var haberiniz olsun demedi demeyin
1. ısyat ....3.43
2. Petkm...4.79
3. Afyon...4.43
4. Pagyo....6.37
5. Ozgyo....2.23
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10
ıhlgm listeye koymaya utanıyorum direk aklıma müco üçkağıtcısı geliyor ....ama bazı kaynaklardan haberler alıyorum bu eşşek at olacak seyisi değişecekmiş :):)
bu günlük bu kadar yeterli cümleten iyi geceler ALLAH rahatlık versin
Teşekkürler çelik hocam emeğinize sabrınıza
Enver, Nurettin Çevik kardeşler, ve Rtalb, Penguen, Niğbaş, HUBVC vs bunlar gibi onlarcası...
Çevik kardeşlerin bugün milyar dolarlık bir portföy yönettiği ve birilerine yakın oldukları, İhlas şirketlerinde yapılan başarılı bedelli sermaye artışlarında yüklü komisyon aldıkları dedikodusu İstinye koridorlarında yankılanıyor.
Yukarıdaki kısım Muhammed Tayyar Türkeş'in yazısından ufak bir alıntıdır.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yazının tamamını okumak isteyen buyursun! https://www.bursatv.com.tr/amp/borsa...kale,2288.html
Yeni yıla bu hisselerle girme kararı aldım.
CEMTS
PARSN
IPEKE
OSTIM
KARSN
Kesinlikle YTD.
Portfoyumu 10da 1 e dusurdum, hic birsey alasim gelmiyor Ocak ayinda genelde bist satis agirlikli olmus diye bir duyum aldim belki bunun da etkisi vardir. Ytd. Elimde sadece az ozkgyo ve polho kaldi.
Üstad Yayla hedef nedir
hayırlı olsun