Kekom, hadi gene iyisin, trade den kaybettiğin 1000 lotu 1 günden 1500 lot alacak kadar trade ledin, bol şans, surrender...
Printable View
aman dostum datagateleri satarsan bu kötü havada kötü olur...datagateyi yere serersin...bence yerinde kal...ha yeni alım yapacam diyorsan sen bilirsin..yanlız dengede uzun kalıp kalmayacağım belli değil...tepkisini görürsem ve gidebileceği yere kadar tutarım...başta da söyledim ilk etapta teknik gözle bakıyorum dengeye...ama onun da beklentileri fena değil...dengede bozulma görürsem verebilirim...o yüzden de bence bana güvenerek giriş yapma ,sonra çıkarsam hayal kırıklığına uğrarsın ki bunu dostlarımda oluşmasını istemem...
doğrudur biraz da tesadüfen oldu...bu gün denge için datagateleri sattım çünkü dengenin belirlediğim alım aralığına düşme ihtimali belirdi...bu gün bilmeden sabah satış yaptık ,akşama doğru da alış...uzun süredir ilk defa imzamı uyguluyorum..imzamı sürekli uygulasaydım şimdiye kadar datagateden en az %10 daha kazanırdım...:) datagateye olan aşkımız parmaklarımızın satış tuşuna gitmesine engel oldu...son olarak kront ve kilergyo ve karelin çıkışını izleyince artık biraz da datagateye kızarak satmak zorunda kaldık...sanırım isabetli bir karar oldu...
eğer dengede amacıma ulaşırsam tekrardan datagateye destek atmayı düşünüyorum..tabi bu sefer daha çok lot alarak...:)
abiler günaydın hayırlı kazançlar olsun.
bu neydi anlamadım ben bir kademe alttan alim diye uğraşıyorum bir anda 5.40 5.45 den işlem oluyor bu nasıl olur.
inşallah orayı hızlı dip yaptım artık yönüm yukarı gidecek demek istemiştir.
6,05 imi almadı. tetikteyim. bugun 6üzeri kapanış bekleiyoorum. gene 6bandı uzerinde kalmak isteyebilir. oyuzzden sildim satışlarımı. bugun ekmek vermıyor bize.