Eee onaylanmis da. 50 kurusluk kagidi 1 liraya mi alacagiz? Ne is?
Printable View
Eee onaylanmis da. 50 kurusluk kagidi 1 liraya mi alacagiz? Ne is?
Yunan ortak 18 milyon alacağına karşılık bi sonraki sermaye arttırımında hisse alacakmış şu an 1 den alacak o an 2 den almaz herhalde.Bu habere ne diyorsunuz?Ne kadar olumlu?
Galip 9 milyon yatıracak ondada sıkıntı yok.1 yıl satış yasagı o ne oldu acaba...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merko holding ve durcan blek (Baran)bu işten nasıl bir karla çıkacak oğul Baran görucegiz.
Patronlar Galip in kucağına oturmuş durumdalar. Zaman daralıyor 0,80-0,90 arası bir fiyattan bedelliye gide bilirler. Spek 0,80 nin altında ne kadar mal toplarsa yanına kar. YTD.
Kâğıt 0.70 iken 1 liradan bedelli yapabiliyor mu bunlar? Böyle bir hak var mi
Ikinci gelen haber kisa surede 2. Bedelliyi yapacağının habercisi olabilir mi?
SPK olurundan itibaren on gün geçti ve daha yeni bir araya gelip parayı toplaya bildiler tabi uluslararası bir şirket kimin ortak olduğu kimin patron olduğu belli değil merko holding, aetnasa,nomikos.metro(galip),capaisa,bana Baran .m severgen ,gem gulobal, üç beş te diğer leri, inanın bunlar bazen imza alırken bile kimden almadık diye yoklama bile alıyorlardı. Nerde kalmış bedelli in parasını bir araya getirip bu işi çözmek o nu bekletip göreceğiz.ben nomikos un yerinde olsam bedelliden önce borca karşılık hisse alır çoğunluğu ele geçirirdim .18 milyonluk paraya karşı birde tahsisli sermayeye ortak olmak bence gem global gibi bunuda Tokatçı olarak kullanacaklar.şirket şirket değil birezilya dizisi gibi oldu baba kim anne kim bu çocuk kimden bu kızın annesi yoksa baba anesimi .düşün yazdıklarım beni bağlar.ytd
G.Ö bu şirketi de alacak sanki :))