Resim paylaşılmıo ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Resim paylaşılmıo ki
Paylaşılıyor hocam sol alt köşedeki simgeye tıkla ordan çıkıyor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fotoluyorum lakin hata olusuyor.. tapalak a kapalımı sayfa acaba?
Vovalite bazli hareketden ne zaman cikiyor bilen var mi
2 martta çıkıyor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle zamanlarda akıl veren çoğalır acaba niye?
1- Balık hafızalıyız!! Hisse yukarı yaparken süregelen beklentileri nedense sert düşüşlerde birden unutur ky ve birden pisikolojisi çöker büyük kısmının!!
2- Çok hırslıyız düşerken maliyet düşürmeye çalışır çoğu ky çünkü o anda beyin devre dışı kalır sağlıklı düşünemez ya da tam tersi yukarı giderken satmadıklarımızı aşağı düşerken kol bacak kesip satarız!!
3-Bütün bu durumları spek çok iyi bildiğinden kullanır sonuna kadar algıya oynar ve basabildiği kadar basar çünkü belli bir noktadan sonra ky şuurunu iyice kaybedip satar ve ..., hissesinden kurtuldum der!! Sinirlerine hakim olamayıp satan yatırımcı sayısı zirve yapınca spek denilen zat-ı muterm birden tahtayı yukarı sürer!!!!
4- Bırakın spek kendi çalsın kendi oynasın.. Sonuçta onunda bir hisse maliyeti ve taşıma maliyeti var!! Yukardan satıcı aşağıdan alıcı bulamayanca çaresiz tahtayı yukarı sürecektir!!
5-Sonuçta beklentimi bitti? Hayır beklenti devam ediyor, peki şirket çok kötü bir bilançomu açıkladı? Tam tersi bana göre iyi bir bilanço açıkladı!! Kaldıki daha bu açıklanan geçici beyanname!! Haftaya konsolide gelecek büyük ihtimal!! Benim tahminim; açıklanan gb'nun çok üzerinde bir kar rakamı gelecek!! Çünkü satış süreci devam ediyor!! Mümkün olan en iyi bilanço konsolide de görülecektir çünkü amaç mümkün olabildiğince iyi bir fiyata pazarlamaktır şirketi!!Ve son olarak satış/ birleşme beklentisi olan hisselerde sert iniş çıkışlar olur(örnek;banvit/yataş) son dönemlerde aklıma gelen!! Sonuçta sinirleri çelik gibi olanlar bu filmin sonunu görecek!!! Kendimce bir durum özeti yapmak istedim..
Saygılarla..,,
Yatırım tavsiyesi değildir!!