Ben cevap hakkımı seve seve size bırakıyorum. Çünkü ben bu işten hiç anlamam. Şüphelendiğim durum şu ki, birileri bizi sureti haktan görünerek dolandırıyor. Ve ben haklı isem fitil fitil burunlarından gelsin müsebbiplerinin. Saygılar
Printable View
Ben cevap hakkımı seve seve size bırakıyorum. Çünkü ben bu işten hiç anlamam. Şüphelendiğim durum şu ki, birileri bizi sureti haktan görünerek dolandırıyor. Ve ben haklı isem fitil fitil burunlarından gelsin müsebbiplerinin. Saygılar
Söylemeye çalıştığım kimse kimseyi dolandırmıyor. Yatırımcı bu sertfikaya yatırım yapmıyor. Varsayalım ki yaptı ve 1 milyon TLlik aldı. O zaman yükselir. Talep olursa bu da yükselir.
Özetle bir gün 50 li.60 lı rakamları görme ihtimalimiz ne oranda?
arkadaşlar ben bir küçük yatırımcı olarak hertürlü sonuna kadar bekleyip göreceğim şunun şurası kaldı 8 ay
Sonuna kadar beklemekten ziyade bence ya satın yada bir daire parası toplayıp alın yada para hazırlayın açık arttırmada fiyat yukseltirsinizRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu neye göre söylüyorsunuz bir kaynak var mi? İşlem hacmini hiç takip ediyor musunuz veya açıp baktınız mı hiç takas değişimlerine falanRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi niyetli olduğuna inandığım sorularınız için teşekkür ederim.
Hayır bir kaynağım yok. Tamamen hissiyat. Bugün bir ara bakmıştım 5000 lot işlem var diye hatırlıyorum. Takaslarda burada paylaşılan bilgilere göre yatırım fonları vardı diye hatırlıyorum.
Konuyu takip ediyorsanız farklı bir görüşünüz var ise okumak isterim.