mert 45
topici bence boş yere yoruyorsun
bak sonuna ünlem işareti bile koymadım değerini anla.
Printable View
mert 45
topici bence boş yere yoruyorsun
bak sonuna ünlem işareti bile koymadım değerini anla.
mertin topiğimi var...
Türkcell BDDK ile ilgili açıklama göndermedi, ama BBHT'de Türkcell'i aradık sorduk, iştiraklerimiz var bir şeyler söylemişler. İyi bir şey söyleseler anlardım. Belki yakında bilanço açıklayacağız oradan bakarsınız sezssizlik dönemi girdik diye düşünüyorlar.
Geçen yıl eylül ayından beri hisse işlemlerini oraya aktardım. Evet komisyon sıfır gercekten.
Bu arada bugün mesaj atmış hisse temerrüt faizi merkez gec likidite faizi+50 olmuş. Yüzde 67 faiz ... likidite krizi kapıda diye öngörüyorlar demektir... krizle gelen krizle gider...
Eline sağlık bulut abeh
Ben teknik pek anlamıyorum dayak yiye yiye karambole az az kazanmaya başladık.
Ama bilen bilir 14 senelik borsaci son 10 senedir de fanatik temel analizciyim. Değer yatırımı yaparım. Ucuz mal alır yine ucuz iken satarım.
En son böyle ucuzluğu 2019 sonunda gördüm ve 2020 yan kağıt rallisi olmuştu. Tek pişmanlığım ucuza çok mal vermemdir : artık bende ucuza mal yok.
Viob cu için ozetim: kısa poz 1 bilemedin 2 günlüktür. Kazanınca kalkmayı bilin yoksa bi patlar gider arkadan el sallarsınız.
Bunu kıpkırmızı günde buraya yazayım. Bu fiyatlara ben herkese her şeye kulagiki kapatır malı alır üstüne yatarım gerisini başkası düşünsün.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son günlerdeki kaçakçı demirciler vs operasyonlar nedeni ile de satışlar olabilir. Borsa para aklama için güzel bir ortam, düşükten aldım yüksekten sattım deniyordur.
Bu arada gerçek borsacının sakat işler ile kesinlikle alakası olmaz, bu da benim görüşüm.
Tanıdığım borsacılar gayet iyi, eğitimli, rasyonel insanlar ama şans yardım etmiyor olabilir o başka.
Hiç fark etmez. Para uyumaz. Bak ismen aldım 5 liraya pandemi oldu mal gibi 3 liraya bastılar kağıdı bi pacal yaptım ki maliyet 3.8x ike pacal bitirdim.
Oradan bi koydu 25 liraya.
Su an ismen 60 lira olsa pahalı demem.
Gerisi hikaye. Bi gün gider önemli olan o gün içinde olabilecek misin.
Bunu garanti etmenin tek yolu mal taşımaktır. Mal orada ise hamal burada o girsin bu çıksın faiz çok diyen satsın az diyen alsın korkan kaçsın korkanın çocuğu olmaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.