Şimşek danışman olarak hizmet verecek bakan ya da CB yardımcılığı olarak görev almayacak tahminim bu. Pts için eğer şimşek olursa yatay olur zaten satın aldı piyasa. Ya olmazsa işte o gün atın intikamı olur.
Printable View
-Birisi gelir; 345. longunu açar.Hemen mercedes alır,okul yaptırır...
-Diğeri gelir;asla düşmez der...GUNDİ...
-Diğeri gelir, şubat gelir hoş gelir,der...Gülben abla..
-Diğeri her GÜN %4 kar yapar...yani ayda %100 gibi...
KUSURA BAKMAYIN 17 YILDIR VİOBDAYIM...100 lerce kişi tanıdım..YKS de 10. olmuş arkadaşım oldu.Yıllarca uğraştı..viobda battı....Kimsenin becemediğini siz becerdiyseniz ve bunu ifade ediyorsanız: sizden delil isterler.
AYNI HESAPTAN ve ardışık 5 gün boyunca buyrun ekstreyi yapıştırın...
-Basit ve hemen çürütülecek yalanlar bunu söyleyenin saflığını gösterir..Yalan söylersem öyle söylerim ki: olası akıllara gelecek her türlü soruya cevap hazır olmalı...
SİZE ÖNERİM: BU PİYASADA GEÇMİŞİ EN AZ 5 YIL DEĞİLSE...YANİ TANIMIYORSANIZ bu tür ifadeleri kesinlikle kötü niyetli olarak algılayın..
RİSKLER DÜŞÜYOR satın aldıklarından dolayı mı?
Türkiye'nin 5 yıllık CDS'leri ilk tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bu yana ilk kez 600 baz puanın altına geriledi - S&P Global
12.05 itibariyle borsa da son durum ..
https://i.hizliresim.com/etkxy2h.png
murat beyi tanıyan bilir , sözcü tv de dolar tl konusunda ısrarlı ekonmomi konusunda net yorumları var.
başarılı buluyorum ama eleştirmem gerekiyorsa 6 ay sonra krizin derinleşeceği veya rte mehmet şimşek ilişkisinin vahim hale döneceği çünkü rte bir tür eğilmez bükülmez İNAT insanı olduğu savına dayandırıyorsa bence yanılabilir.
RTE der ki : müslüman 2 kere aynı yerden, YERİNDEN sokulmaz, ısırılmaz tedbirlidir , ders çıkartır der
aralık 2022 krizinden rte ders çıkartmıştır diye düşünüyorum, neden riske girsin ki demokrasi ve barış nutukları atıp , adam gibi muhalif seçmene göz kırpar ülke sorunları için gayret gösterir kimseyele de kavga etme lüksü yok bir insan
RTE DEN BEKLENTİM SON UFO haberleri doğrultusunda aya sert iniş ve uzaylılarla islam hilafetini, tüm galaksiye yayarak marvel evrenindeki kötü güçlerden dünyamızı kurtarması İNSANLIĞIN tek umudu OLMASIDIR
BU GERÇEKLEŞİRSE İNANIN BANA DÜNYAYI KURTARAN ADAM RECEP sonsuza kadar ülkemizi yönetebilir, dilerim bunu cidden
AYA SERT İNMEYEN ADAMA CUMHUR BABA DİYEMEM kusura bakmayın arkadaşlar ,